IRC-Galleria

Desmodontidoe

Desmodontidoe

Poikkeus vahvistaa säännön.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Kuuntelen: Hyvästi (itsemurhakirjeet)Lauantai 28.06.2008 17:02

Angstia musaa.. and I like it..
Tänää ei tarvi olla pirtee. Eilen tuli ajateltua liikaa, mutta toivon etten tehnyt vääriä päätöksiä. Tällä kertaa mä haluaisin olla oikeassa oman elämäni suhteen, mikä sinäänsä on aika hemmetin harvinaista.
Kerrankin mä päätin ajatella, enkä vaan tuntea. Harvinaista toimintaa, mutta johtiko se mihinkään? Sen näemme myöhemmin. Jos se johti, ni hyvä, mutta jos ei, niin ainut joka pamauttaa päänsä seinään olen minä.
Elämä on taas jälleen kummallinen juttu ja kaikessa ahdistavuudessaan se miellyttää minua jokseenkin hyvin ja voin jatkaa matkaani.

Kapasiteettiyksikkö - Erobiisi..

Hoppia tänään, huomenna varmaanki iskelmää tai opperaa.. Ei voi tietää. Steeniä... Muistot tulee mieleen. Kiitti hei, kun opetit mut kuuntelee tätä, olen ikuisesti kiitollinen sulle. Kyl sä tieät, et puhun susta. Mä vaan mietin, et tykkäsitkö sä milloinkaan musta?
Ahdistavaa ja väkivaltaista musaa.. Jotenkin silti tämä iskee tänään.
Jaa, nyt tulee Pikku Pirihuora. Tästä tykkään todella. Samoin punaisia rappuja, sinisiä hintalappuja kolahtaa aina. Molemmat osaan ulkoa, koska mun käskettii opetella. Nyt ymmärrän, miksi.
Nää biisit jätti jälkensä ja mahtavat muistot.. Rakastan & arvostan yhä ja edelleen todella paljon!!
Äitini vihaa tätä musiikkia, joten olen kiltti ja käytän kuulokkeita. Olempa tänään suorastaan herttainen. Olenkohan lyönyt pääni?

Heart - Alone

Vaihdoin kasariin. Ah! Tätä rakastan!! Aivan mahtava biisi tämä. Eräs ystävä muistutti tämän biisin olemassaolosta ja nyt olen koukussa. Kiitos vaan. Olisinpa ollu nuori silloin kun tätä musaa tehtiin. Olisin hieman kiertänyt keikoilla. Hiukan olisi ollut makeeta.
Tämä musiikki saa aikaan lähes orgasmin. On tämä vaan niin mahtavaa. Tykkäilen.
Niin kovin koskettavaa. Tulee eilisen fiilikset mieleen..

Roxette - Listen to yuor heart

Eilen mietin todella, mitä asian kanssa pi6täisi tehdä, sillä minulla ei ole enää varaa virheisiin. Annoin eilen 2 vaihtoehtoa: joko me erotaan nyt, tai sitten me mennään naimisiin. Noh, nyt ollaan menossa naimisiin.. Kunnes mua alkaa epäilyttää.
Menneisyys tekee minusta lähes vainoharhaisen, sillä silloin tapahtui paljon kaikkea ikävää ja menetin paljon.
En ollut silloin varovainen, vaan sinisin silmin uskoin kaiken. Lupaukset olivat imeliä kuin pinkki hattara, mutta minähän uskoin, sillä mies, jota rakastin lupasi ne asiat minulle. Todellisuudessa hänellä ei milloinkaan tule olemaan resursseja toteuttaa niitä. Hänestä ei milloinkaan olisi voinut tulla riittävän vahvaa ja tasapainoista puolisoa minulle.
Kaikkein vähiten hän kuitenkin olisi pystynyt olemaan isä lapselleni. Niin se ei olisi koskaan toiminut. Nyt olen päättänyt olla varovainen. Kyseenalaistan kaiken ja olen suorastaan inhottava. Kyllä, koen ahdistusta toimiessani niin, mutta ole oppinut ajattelemaan itseäni ja ennen kaikkea rakasta poikaani, joka merkitsee minulle enemmän kuin kukaan.

Europe - Carrie

Viimeiset jäähyväiset ovat aina raskaita. Koskaan en ole niistä nauttinut. Viha ja katkeruus tulevat vasta myöhemmin. Jos ne olisivat läsnä erotessa olisin päässyt niin kovin paljon helpommalla, mutta silloin en olisi minä. Silloin minulla tuskin olisi asiat näin hyvin.
Olen päässyt eroon kaikesta ikävästä, virheistä olen oppinut ja nyt vihdoin voin vain keskittyä elämään ja rakastamaan. Tavallaan siis olen kiitollinen hänelle, joka kaiken paskan aikanaan aiheutti. Kiitos.

Bon Jovi - It's my life

Itsenäisyydestäni en aio enää luopua. En aio enää elää muiden ehdoilla ja toteuttaa vain heidän unelmiaan. Tahdon myös toteuttaa omani. Vuosien saatossa olen huomannut, että unelmilla on kova hinta ja rakkauden hinta sitten taas on nimesä veroinen. Ei haittaa. Kun tietää jo valmiiksi, mitä on vastassa on siihen helpompi vastata.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.