IRC-Galleria

Digitalscratch

Digitalscratch

pungeon neutral

[Ei aihetta]Perjantai 28.11.2008 00:36

Mun jalat on lauantai-iltana kyllä niin kuolleet ettei mitään rajaa. D: Niitä särkee jo nyt ja yhteensä viel 13 tuntii töitä jäljellä. Lauantaina 8 tuntia. NOT NICE.

Sit mun pitäis ehtii tehdä vaiks mitä, esim. värjätä tukka. Nyt mun päätä särkee ku oon niin väsyny ku en oo nukkunu tarpeeks. :> Mua ärsyttää ku heräsin aamulla joskus seittemältä ja sit mun aivot oli sitä mieltä et kello on ihan kohta kaheksan ni en ehdi kuitenkaan nukkuu enää. Ja sit en saanu enää unta.

Töissä oli ihan kumma päivä, aamulla kaikki meni vähän pieleen, moppeja ei ollu puhtaana ni ei voitu mopata salia, sit eka pihvisatsi ei paistunu eikä mäkkitoasteri ollu päällä... ja mäki pudotin monta sämpylää. :'D Mut siel oli kivoja ihmisiä töissä ni mul oli hauskaa. Ja sit kahestoista kolmeen oli tosi, TOSI hiljasta ja ois ollu tylsää ellei Iina ois ollu siel. x'D Me laulettiin joululauluja ja muisteltiin Sailor Moonia.

Kuorossa laulettiin tuttuja joululauluja, hajosin ku siel oli taas HONTELOT RAIDALLISET PAIMENET. 8'D Sit siel oli joku mitä laulettiin kai Valon lapsessa, eli sillon ku olin ihan ekaa vuotta mukana kuorossa. Siit on kai neljä vuotta. :o Mul on kyl joku musta aukko muistissa, koska en muista jotain jouluproggista ollenkaan. HEINI MITÄ JOULUPROGGIKSII MEIL ON OLLU MUITA KU VALON LAPSI JA ONNEN KERJÄLÄISET (ja millon se oli?)????

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.