IRC-Galleria

Digitalscratch

Digitalscratch

pungeon neutral

Soap bubbles carry my dream up highKeskiviikko 09.09.2009 12:31

Mul on valkaisuaine päässä ja tunnin päästä pitää olla töissä. :DDD No koht pesen tän pois, on tää ny ollu jo puol tuntii.

Oon nyt tosi stressi ja kauhu ku en tiiä pääsenkö sit kuitenkaan huomenna Vaahteraa tapaamaan. Jos se ei käy Paukelle ja Terhille ni itken varmaan oikeesti koko torstain töissä. Mua itketti jo eilen ihan sikana ku Miia sano et ku Noora on kipee ni se "menee sit kaiken muun vuoronvaihdon edelle." Niinku ei muutenki ois jo jännitystä et suostuuko se Pauke siihen vaihtoon. 8( Kyllähän mä tietysti tajuan et kipeen tilalle tarvii saada joku muu mut... SILTI. Mä oon yrittäny järjestää tätä tässä niinku jo kaks viikkoa.

Tänään se selviää. Lounarin jälkeen luultavasti. Pliispliispliis anna Pauken olla hyvällä tuulella loman jälkeen =u=

Hihhei, onnistuin eilen yöllä tekemään Powerpuff Girlsin vikasta (musikaali-)jaksosta mp3:sia. 8> Oli hirvee palotteleminen et sain oikeissa kohdissa poikkaistua ja sit keksin jotkut tosi mielenkiintoset nimet niille biiseille mut... xD joo. Nyt voin popittaa Änppärillä että TOWNSVILLE'S GOING DOWN!! I'M GONNA THROW THIS PAPER ON THE GROUND!!1 (-Ameebaveljet.)

ja tietty paras ikinä.... Do the people have to be... FREEDOM BEEF?? 8---D Voi Professori.

Nyt pitäis vaan viel siirtää ne biisit ehkäpä Änppärille. xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.