IRC-Galleria

Digitalscratch

Digitalscratch

pungeon neutral

Odango atamaKeskiviikko 30.06.2010 13:51

Jeee huppari on nappeja vaille valmis, mä jopa leikkelin kaikki langanpätkät pois ja piilotin muutamat näkyvistä ihan neulan kanssa ja ahihi :D Mut sanonpa vaan et sen takin koristesaumojen purkaminen on ärsyttävää.

[x] Takki (pitää viel ratkoa ne vammaset koristesaumat)
[/] Huppari (nappeja vaille valmis)
[x] T-paita
[x] Farkut (vaatii vissiin vähän paikkailua.)
[x] Kengät
[x] Piilarit (Heini haki ne mulle <3!)
[x] Lasit
[/] Hiukset (leikkaus+kullanruskea puuttuu)
[x] Dogtagit (Kiitos Heinille lainasta <3)

Toivottavasti noi piilarit on nyt hyvät, mulla ei oo ikinä ennen ollu värillisiä piilareita ja noi näyttää jotenki tosi TOSI vaaleilta... 8I Ehkä mulle tulee sekasikiösilmät. Argh, pitääki olla niin oudon väriset simmut. Ikinä hyvät mihinkää cossiin.

Näin unta tossa edellisyönä et yks mua vaivannut suhdejuttu ratkes, oli tosi helpottunu olo siinä unessa. Sen jälkeen herättyäni ehdin jo kuvitella miten se asia oikeestiki vois ratketa, mut nojoo, ehkä oon liian positiivinen. Mutkun ei se oikeesti vaatis edes paljon.

Latasin Persona: Trinity Soul -animun ja ilahduin ku otin sneak peekin eilen ennenku menin nukkumaan ku yks jakso oli jo tullu kokonaan ja ku se oli niin nätin näköinen. :D Mut jee ensin on semmonen joku 139 jaksoa Sailor Moonia kattomatta. En tiiä mikä mua oikeen vaivaa ku en pysty oikeen kattomaan mitään animeja ellei mulla ole jo valmiiksi jotain tunnesidettä niihin tai jotain. Eli jos en oo jo joskus kattonu sitä tai jos oon tyyliin lukenu ko. mangan, tai ton Trinity Soulin kohdalla tietty pelannu saman sarjan peliä. (Vaikka se onki kai läheisemmin yhteydessä P3:een.)

....Nyt voisin piirtää vähän. :I

Ai, ja maanantai muuten oli melkeen tasan samanlainen päivä ku viime keskiviikko. Samanlainen runko, ei tosin yhtä kiireinen päivä. Mut olin mä siellä taas vielä puoli yhdeltä vaikka kympiltä pääsin ja Ilonakin jäi auttamaan mun lisäksi. 8/ Terveiset vaan sille joka keksi että on hyvä idea laittaa 3+harjottelija kesäillan vuoroon ja päällikkö+harjottelija kahestaan kympistä eteenpäin. Ko. harjottelija tekee vielä vaan max. kuutta juustohampurilaista kerrallaan... (maksimissaan voi tehdä kaheksan) Tosin mukava tyttö se on, ei siinä mitään. :D Jutskasin sen kanssa Salon lukion opettajista tossa maanantaiyönä ku viimeisteltiin iltahommia. xD

Noniin. Nyt piirtelen hetken.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.