IRC-Galleria

Digitalscratch

Digitalscratch

pungeon neutral

[Ei aihetta]Torstai 29.01.2009 00:24

Iina sano tänään autokaistan tilauksia ojentaessaan "El Maco Grande -ateria kahdella ranskalaisella."

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.01.2009 21:37

AIJOO :DDDDDDDDDD ja me tehtiin maailman hienoin lumiukko isosporukalla sunnuntaina ku oli hetki vapaa-aikaa. Se näytti peace-merkkiä sormilla. :)

lauantaina ku piti mennä nukkumaan ni kerroin Tiinalle ja Katjalle jutun siitä Naarilan kummituksesta joka jättää verisiä jalanjälkiä (mua muuten vähän harmittaa vielkin ettei tehty sillä kesäkolmosella sillon joskus sata vuotta sitten sitä että oltais kerrottu riparilaisille se kummitusjuttu ja sit yöllä käyty tekemässä jalanjälkiä käytäville). Me oltiin jo aiemmin ulkoilun aikana ihmetelty et miks tuulikaapissa on vielä niin monet kengät vaikka kaikkien pitäis olla ulkona, ja tultiin siihen tulokseen Tiinan ja Katjan kanssa, että joku on siepannut pari leiriläistä ja lukinnut ne johonkin kaappiin. Sit me keksittiin kummitusjutun jälkeen että se Naarilan kummitushan ne kaappasi! Aamulla pohdittiin vielä että mitä kummitukset syö. Katja oli sitä mieltä että porkkanoita, ja loogistahan se on, kun miettii että kummitusten pitää nähdä pimeässä ja että lumiukoilta aina viedään nenät.

"Tiina, laitaksä nä veisukirjat laatikkoon ku mul ei oo käsii!"

NOTE: Älkää ikinä, IKINÄ pitäkö rukousnauhaa ranteessa vesilasisketsin aikana. 8) Mä sain krusifiksin kämmeneeni aika kipeästi. Siitä tuli verta aika paljon...


Tänään oli taas semmoset kevyet kaheksan ja puol tuntia töitä. 8) Jalkoja särkee kivasti, etenkin kun jostain puoli viidestä eteenpäin oli ihan järkyttävä ruuhka ja juoksin edestakasin keittiössä kaks ja puoli tuntia ihan putkeen. Mut ihan hyvin se meni.

Huomenna onneks vapaata, ja perjantainakin lyhyt päivä. Ja sit lauantaina Ida ja Enmi tulee dankettamaan. <3 Pitänee muistaa käydä noutamassa Lindan tanssimatto tänne...


Mua kyl hymyilytti tänään paljon töissä ku mietin Hetaliaa. Varsinkin Venäjää ja Latviaa ja Liettuaa ja Viroa. Ja sitä yhtä kappaletta jossa Viro huutaa "RAIBISUUUUU" silleen ihanasti. x'D Ku Latvian nimi on Raivis.


Aattelin ehkä tehdä jotain mun tukalle lähiaikoina.

RAIBISUUUUUUUUUUUKeskiviikko 28.01.2009 01:01

mä olin tänään ihan ekaa kertaa kassalla töissä, ja mua jännitti niin et kädet tärisi. Heti alussa tuli semmonen ruuhka et olin ihan sekasin, mut onneks Jutta sano sitte jossain vaiheessa että "vedä sä vaan henkeä nyt hetki" ja hoiti homman loppuun ennenku panikoiduin ihan täysin. Ihan hyvin se meni, vaikka tuli englantiakin puhuva asiakas ja unohtelin juttuja. Emmää kertaakaan mokannu pahasti, semmoi pienesti vaan. onneks oli aika hiljaista.

Nyt mua sitte jännittää taas joka päivä mennä töihin ku pelkään et joudun kassalle. Ei se ollu niin kauheeta sitte ku olin siellä mut ajatus on niin hermostuttava.

nyt mua väsyttää ja harmittaaki niin ettei mitään rajaa oikeesti. univelka + yheksän tunnin työpäivä + stressijännitys = ei hyvä. paha mieli ja silmiä kirvelee oikeen ku väsyttää. mun piti kirjottaa sitä yhtä tarinaa lisää tänään mut eihän siitä mitään tullu.

mut viikonloppu oli ihan sairaan kiva ja meil on hyvä isostiimi ja riparilaisetki on kivoja ja ne moikkaa mulle kaupungilla ja aaaa en malta odottaa et leiri tulee. Toivottavasti paistaa aurinko paljon.

[Ei aihetta]Maanantai 12.01.2009 03:19

nii joo ja suomi x ruotsi oikeesti asdfasdafsd

ja italia x saksa. ei saa olla niin söpöjä. ;_;

ois kyl pitäny arvataMaanantai 12.01.2009 03:17

http://www.youtube.com/watch?v=ZpUH9glO7jA



ja mun pitäis olla nukkumassa ku huomen kymmeneks töihin mut en malta ku ensi katoin Ansa ja Oiva -videoita (VITSI HALUUN NÄHDÄ SITÄ SARJAA TAAS 8'<) ja sit jäin kattomaan näitä pirun APH-videoita sinätuubista.

[Ei aihetta]Torstai 01.01.2009 22:17

ISMO JA SEPPO SHOW

8
DDDD PARAS JUTTU

[Ei aihetta]Lauantai 06.12.2008 04:07

Nonii nyt on juhlat vihdoin ohi. :D Kauhee järjestely oli ja äiti oli ihan hermona mut kaikki meni hyvin. Sain fondue-setin lahjaks Heiniltä ja siitä tuli hyvä mieli, siin oli supersöpöjä vaahtokarkkeja ja SAGAFORM-suklaata 8'D Ja sit sain semmosen ihanan mietelausekirjan Kaisalta joka tuli kans käymään. <3 Kaarlo ei päässyt kun se oli kipeä, mut ne oli Kaisan kanssa suunnitelleet vievänsä mut syömään joskus parin viikon päästä. Oon vähän jännittynyt mut innoissani! :DD

Sain kans stipendin, semmosen sadan euron! :D Se oli melkoisen siistiä! Tavallaan ois kyl ollu kiva tietää et oisinko ehkä saanu esim. semmosen englannin kirjapalkinnon jos oisin valmistunu keväällä. Siis haluisin vaan TIETÄÄ et oisinko saanu. xD Ei sen saamisen kanssa niin väliä.

Oli kivaa ku Linda ja Heiniki tuli mun juhliin, ja sit myöhemmin ne viel nyysi mut pois ja ajettiin kattomaan Kiskontien sitä yhtä taloa jonka pihalla on joka vuosi ihan sikamonta semmosta jouluvalohahmoa, ja sit hetken kiertelyn jälkeen ajettiin ABC Piihoville ja istuttiin varmaan kaks tuntia siellä juttelemassa ja napostelemassa juttuja. :D Oli kivaa, Heini ja Linda on NAMS. <3

Sit huomen on pikkujoulupartyt Nooralla, ja Nooralla on 9. päivä synttäritki mut mulla ei oo lahjaa ku en oo kerinny ostamaan D8 Mut ens viikolla sitte oikeen joululahjamaraton. Pitää ostaa kaikille lahjat.

Mun sievät Back Street -vaatteetki tuli tänään... sen mekon vetoketju on vähän huono kun se on niin heikon oloinen etten uskalla kiskoa sitä liikaa ja sit en saa sitä auki enkä kiinni. Mun pitää muutenki laihduttaa pari kiloa että se näyttää mun päällä hyvältä. xD Mut nyt mul on kyl motivaatiota. :>

Mut nyt kyl nukuttaa ihan sikana ja sfdf pakko päästä nukkumaan. Oma sänky... <3

nuQPerjantai 05.12.2008 12:21

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Miks oon näin väsyny! ;o; Oon kyl nukkunu tarpeeks (ainaki viimeset kaks yötä... xD) enkä yhtään liikaa, mut nytki oon ihan valmis nukahtamaan tähän. Mua oikeesti nukuttaa niin että silmiä kirvelee. D:

Nukahdan omiin yo-juhliini! o/

[Ei aihetta]Perjantai 28.11.2008 10:31

Mua väsyttää paljon, en saanu unta illalla vaiks väsytti kovin. :< Mun pöydällä on keskenjääny näkkileipä eiliseltä... Emmä jaksais lähtee töihin, moppaaminen on tylsää. D:

Oonkohan mä huomen kassalla. D: Pelottaa. Emmä haluis.

Mis on kaikki ponnarit, haluun laittaa tukkani ponnarille ku viel voin.

[Ei aihetta]Perjantai 28.11.2008 00:36

Mun jalat on lauantai-iltana kyllä niin kuolleet ettei mitään rajaa. D: Niitä särkee jo nyt ja yhteensä viel 13 tuntii töitä jäljellä. Lauantaina 8 tuntia. NOT NICE.

Sit mun pitäis ehtii tehdä vaiks mitä, esim. värjätä tukka. Nyt mun päätä särkee ku oon niin väsyny ku en oo nukkunu tarpeeks. :> Mua ärsyttää ku heräsin aamulla joskus seittemältä ja sit mun aivot oli sitä mieltä et kello on ihan kohta kaheksan ni en ehdi kuitenkaan nukkuu enää. Ja sit en saanu enää unta.

Töissä oli ihan kumma päivä, aamulla kaikki meni vähän pieleen, moppeja ei ollu puhtaana ni ei voitu mopata salia, sit eka pihvisatsi ei paistunu eikä mäkkitoasteri ollu päällä... ja mäki pudotin monta sämpylää. :'D Mut siel oli kivoja ihmisiä töissä ni mul oli hauskaa. Ja sit kahestoista kolmeen oli tosi, TOSI hiljasta ja ois ollu tylsää ellei Iina ois ollu siel. x'D Me laulettiin joululauluja ja muisteltiin Sailor Moonia.

Kuorossa laulettiin tuttuja joululauluja, hajosin ku siel oli taas HONTELOT RAIDALLISET PAIMENET. 8'D Sit siel oli joku mitä laulettiin kai Valon lapsessa, eli sillon ku olin ihan ekaa vuotta mukana kuorossa. Siit on kai neljä vuotta. :o Mul on kyl joku musta aukko muistissa, koska en muista jotain jouluproggista ollenkaan. HEINI MITÄ JOULUPROGGIKSII MEIL ON OLLU MUITA KU VALON LAPSI JA ONNEN KERJÄLÄISET (ja millon se oli?)????