IRC-Galleria

Digitalscratch

Digitalscratch

pungeon neutral

EN M ÄENÄÄ PÄIVITÄ ASLKHDAS;D;ADSKeskiviikko 07.10.2009 23:28

Sain kerran loistavan palautteen: ”Olin ostoksilla, ja yhtäkkiä myyjä kaatui päälleni. Myyjä juoksi vain pois ja jätti minut siihen makaamaan. Käteni meni poikki. Tästä pitää saada korvauksia tai ilmoitan poliisille.”

http://www.aasiakas.net/index.php/2008/parhaat-tapaukset-vuosien-varrelta/

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD YHTÄKKIÄ MYYJÄ KAATUI PÄÄLLENI

VIELÄ KERRAN PÄIVITYSKeskiviikko 07.10.2009 23:11

Oisko hienoo mennä johonki kahvilaan lukemaan jotain tyyliin Sinisalon Ennen päivänlaskua ei voi -kirjaa englanninkielisenä ja puhuu englantii ja esittää muutenki et on ulkomaalainen. :---D

Okei, ei ehkä ihan toimi Salossa ku varmaan kaikki peruspaikkojen myyjät on nähny mut monta kertaa.


Seppälässä ku kävin metsästämässä kenkiä cossiin ni siel oli taas se yks kiva myyjä, jonka kanssa mä aina juttelen kauheesti. :DD Mulle tulee aina tosi hyvä mieli ku se on kassalla ku mä tulen maksamaan.


Hei! >8o Hei mis kaikki on mesestä? TULKAA SEURUSTELEMAAN MUN KANSSA!

Mun koko <3-yhteystietoryhmä on offline-tilassa. :'D ... :< Ei oo kivaa.

Tell me why!! D:>Keskiviikko 07.10.2009 18:12Tää on niin mun biisi aina ku väsään cossipukua.

I see dead celebritiesKeskiviikko 07.10.2009 16:46

"The boys bring in professional ghost hunters to investigate evidence of paranormal activity in the Broflovski House. Powerful forces are tormenting Ike. He's freaked out and the stress could kill him. Kyle and the boys are doing everything they can to save him but the poltergeists won't leave Ike alone."

TULEEKS TOI JAKSO NIINKU TÄLLÄ VIIKOLLA!?

:DDDDD

mut jos ei tuu ni

DDDDD:

koska sit oon ens viikol siel Saksas ni en mä siel mitää South Parkia voi kattoa.

RI~PPA YA~PPA PA~RI~IIIIIIKeskiviikko 07.10.2009 16:35

SIIS. Miksei kukaan käännä sitä mitä Ranska höpisee siellä Paris is Indeed Splendidin loppupuolella. 8----D Se kuulostaa niin asdlkhslkdhf

Siis jos mä yhtään osaan japania (eli en)... ni "Motto misetekure(ru/yo?)"...tai mitä se sanookaan on niinku... et "näytä lisää" 8---D OIKEEST RANSKA MIKS OOT NIIN

ALSHD
ALKSHDAKLD;AD;A

Mut mä en kyl osaa japania. :DDDDD


Toisaalta, Ranska miks sun takkis on niin hankala. Emmä osaa ommella asdf.

Ja mul on vaan päivä aikaa enää. Feilasin tos kaulukses ni jouduin alottaa sen alusta. Nyt puuttuu sit viel a.) kauluksen kiinnitys, b.) hihojen päärmäys, c.) helma ja halkio, d.) napit ja e.) se koko perkeleen viitta :--D Eeeei näin.

Toisaalta mä voisin ehkä tehdäkin enkä kirjottaa tänne, mutku asdf RANSKAN BIISIT.

HEINI MIKSET OO MESESSÄ haluun ropettaa Ranskalla nyt just heti x'D

NO VÄHÄN TÄÄ ON HURJA :DDDDTiistai 06.10.2009 15:12

Säikähdin ku tulin galleriaan... x'D Mut tää on aika siisti. 8D En oo viel ehtinyt kauheesti tutkia mut huolehdin nyt kovasti siitä et SAAKS TÄNNE NIIT OMIA HIENOI MUOKKAUKSII. Pitää tutkia lisää.

Tosin pitäis kans tehdä cossia ja mennä kirjastoon. Nolostuttaa ku kirjat on niin myöhässä. :'D


Siis. Lauantai oli ihan hullu päivä töissä, varsinki markkinoiden loppumisen aikaan... mut se ei ollu MITÄÄN verrattuna sunnuntaihin. Ei MITÄÄN. Meit oli valtaosan ajasta kolme ihmistä keittiössä ja silti oli koko ajan semmoset ~20 juustoa miinuksella ja siihen tietty kaikki bigmacit ja muut lisäks. Ja sitä ihan valehtelematta jatkui heti alusta lähtien (no oke, mä tulin sinne vasta 12:30 mut siinäKIN vaiheessa oli jo kiire) sinne iltayheksään asti. Oisin päässy kasilta mut en kehdannu lähtee ku oli vielki kiire ja yhtäkään iltahommaa ei oltu ehditty tehdä.

Mut Pauke sano et myynnis meni rikki 4000 euroa. Ja viime viikon myynti oli parempi ku moneen vuoteen. Ihan oikeesti hullua. Sen siitä saa ku hinnat alenee (hurjat 10 ja 25 senttiä) just markkinoiden alla. Mut toi juustohamppari... se oli ennen 1,10 ja nyt se laski takas yhteen euroon... ja ihmiset ostaa sitä HULLUNA. Siis ihan käsittämättömän paljon.

Paras oli ku sunnuntaina yhes vaihees oli miinuksella 74 juustoa. 74. :---D Joista 70 meni yhteen ja samaan tilaukseen. Oli kyl ennätys.

[Ei aihetta]Lauantai 26.09.2009 11:52

AUAUAUAUAUAUAIASDLÖAJD

Mul on jotain silmässä ja tekee pahaa DDD:

Ja ku

se oli jo eilen illalla,

mut sit menin vaan nukkumaan ja aattelin et aamulla kaikki on hyvin, mut...

EI OOOOOOOO

tää tuntuu ihanku niinku yläluomen sisäpuolella ois joku roska joka hankaa mun silmää aina ku räpytän. Eikä lähteny pois vaiks huuhtelin silmää vedellä... D:

ASDALKSHD
PIU PAU

Sieltä tänne ja tonne ja aaaa

Mä en tajua mitään :DDDDDD

Onneks suurin osa Hesan hienoista nähtävyyksistä on siinä keskustan tuntumassa eikä tarttee käyttää ratikoita tai mitään jos ei haluu. 8>

Mul on söpöjä ihania PPG-sisustustarroja mut en viitsis vielä käyttää niitä ku... ;o; mun huone on tämmönen vammanen, haluun ne vast sit ku mul on hieno huone. Mut sit en kuitenkaa oo enää PPG-fani!

Aaaaa vaikeata vaikeata.

Pitäis käydä kaupassa, mul on sata juttuu mitä pitää ostaa. Päätä särkee jo valmiiks...

Ja Lindaki joutu pois netistä ni nyt en voi ees ropettaa samal ku teen näitä suunnitelmajuttuja. Hmph.

life goes on!Keskiviikko 16.09.2009 12:39

AAAASDF onneks koht pääsen pois töistä viikoks, mun kädet ei kestä tätä menoa. :DDD

Miks en saa mitään aikaan? En oo vielkää tehny sitä suunnitelmaa et mihin me mennään millonki Harukan kanssa. Mul on vaan lista et "näissä paikoissa pitäis käydä".

Ja tänään on semmonen tappopäivä ettei paremmasta väliä :DDDdd Puol yhestätoista viiteen töitä, sit sieltä kirmataan suoraan tanssimaan tunniks, ja sieltä viel kolmeks tunniks kuoroon. Lähden kymmenen aikaan ja palaan puoli kymmenen aikaan.

JA MISSÄ VÄLISSÄ SITÄ EHTII SYÖDÄ???

Mä aattelin et oisin ostanu jotain evästä työmatkalla mut en mä jaksais mennä Euromarketiin asti. En jaksais lähtee ajoissa.

Nyt tarttisin yhden vapaapäivän. Sillee et ehdin tehdä asioita ja a j a t e l l a. No joo, huomenna pääsen jo yhdeltä ni ehkä sillon... ehkä... Argh. Sillon on vaan pakko.

NYT ARGHMaanantai 14.09.2009 21:33

MUN KÄDET
TEKEE
MUT
HULLUKS

KUTITTAA NIIN MAAN PERKELEESTI

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


Mut vitsi toi Tehotyttöjen 10-vuotisjuhlajakso on hyper. 8----DD WTF OIKEESTI. Pieni Merenneito ja Dramatic Chipmunk ja Mario Kart ja kaikki. X----DD Himin moottoripyöräasia oli hottis. Ainoo mitä siit puuttu oli.... Rowdyruff Boys. 8( Mut jossain kyl luki et Tehotytöt tuhos ne siinä Custody Battlen lopussa. Emt sit. :D

Vittuku toi My Weight Loss Coach -pelin askelmittari on vammanen, se resetoi itse itseään jatkuvasti. x_x Ei varmaan tuukkaan nii 6000 askelta päivässä ku sä nollaat sen ku pääsen viiteentuhanteen, vitun pällinaama askelmittari.

akdsl koko peli ärsyttää mua nyt ton takia. xD