IRC-Galleria

Digitalscratch

Digitalscratch

pungeon neutral

[Insert lots of swearing]Tiistai 06.07.2010 01:29

Mä en vaan oikeesti osaa piirtää. Mistään ei tuu mitään ku yritän ja mittasuhteet on ihan vituillaan ja luonnostelen taas 39482820102 viivaa enkä tiiä lopulta mikä niist ois paras ja oikea ja vituttaaaaaaa. Mä haluun oikeesti piirtää mut en haluu tehdä mitään Hei Olen Hahmo Ja Seison Tässä Paikoillani -kuvaa.

BRB, KIROILEMAAN. ->

aijoo oon sankariMaanantai 05.07.2010 21:32

ku pelastin tänään kaks nokkosperhosta meiän rappukäytävästä :<

L O N T O O APUAMaanantai 05.07.2010 20:27

HUOMENNA TÄHÄN AIKAAN ME OLLAAN LONTOOSSA.

HUOMENNA TÄHÄN AIKAAN.

EI VOI YMMÄRTÄÄ. IHAN KÄSITTÄMÄTÖNTÄ. MUL ON LIIKAA TAVARAA LAUKUSSA VAIKS SIEL ON ABOUT KAIKKI JA SE ON VAAN PUOLILLAAN.

HUOMENNA TÄHÄN AIKAAN OIKEESTI OLLAAN OLTU LONTOOSSA JO JONKUN AIKAA. @_@

HYPETTÄISIN TRACONISTAKI KU SE OLI KIVA JA KUUMA JA HIENO MUT L O N T O O.

Vielä viimeinen cossi-check. 8>Perjantai 02.07.2010 14:11

[x] Takki (pitää viel ratkoa ne vammaset koristesaumat, mut Heini lupas hoitaa sen loppuun. :D)
[x] Huppari
[x] T-paita
[x] Farkut (vaatii vissiin vähän paikkailua.)
[x] Kengät
[x] Piilarit (Vähän vaaleet mut käy)
[x] Lasit
[x] Hiukset
[x] Dogtagit (Kiitos Heinille lainasta <3)

Jee <3 Tänään kohti Tamperetta ja huomenna huomenna HUOMENNA. Tracooon~! <3

Joo, ihan vaan siks halusin tän tänne et kaikki näkee et mul on cossi valmis. xD Eikä tarvinnu edes valvoa vikana yönä! <3

Ammun noi hitchcockin linnutPerjantai 02.07.2010 12:15

ASHLFKEJLSHFDKL

Heräsin kuudelta -> kävin juomassa vähän vettä.

Palasin sänkyyn.

Mulla kesti yli tunti nukahtaa koska noi pihapiirin lokit kirku aivan täysillä koko ajan. Koko. Ajan. Kuulosti siltä et niit oli joku 30+ tossa pihalla.

Sit näin jotain hauskaa unta mis oli joku jännä Tosi-TV-sarja sarjassamme Tila Tequila tai Unelmien poikamies, mut siihen kai tehtiin hahmot tai jotain... xD EMT, se oli aika söpö ku yhdessä kohtaa niiden piti jättää mun pöydälle joku herätyslappu ja sit ne oli tyyliin "CONSIDER YOURSELF WOKEN UP" ja sit se yks tyttö (...se oli jostain syystä Heinin hahmo o_O) joka oli tosi semmonen asiallinen ja semmonen laitto tyyliin "Tämä on A5-paperi" ja jotain muuta tosi kuivaa. xD

Sit äiti herätti mut joskus varmaan puol ysiltä silleen et se avas mun huoneen oven ja sano kovaan ääneen "LAITA SIT PYÖRÄ KELLARIIN." Mä oikeen hätkähdin hereille ja sit olin viel ihan uninen ni olin et "Seonsielläjo..." vaiks tarkotin jotain et "no laitoinhan mä eilenkin/joo joo" xD sit äiti oli et "Mitä?" ni mä tajusin et mitä sanoin ja olin silleen "eimitään." Sit yritin nukkuu uudelleen ja näin taas jotain Tosi-TV-unta, mut siin oli tommosen sarjan lisäks viel joku ripariii menossa.

Emmäkään tiedä. :D

Ja nyt noi vitun lokitki on ihan hiljaa ku ei tarvii enää nukkua. MIKSI ON NÄIN.

ASKHLEJRSDSA;DJSDFKeskiviikko 30.06.2010 16:35

Sain täs just sydänkohtauksen ku kaks ötökkää lensi sisään ikkunasta samaan aikaan ja dataan täs ihan ikkunan edes, ja sit ku toinen niistä lensi mua PÄIN hirveellä vauhdilla ja tyyliin jäi mun tukkaan kiinni ja slkdjfds nyt se lähti jo uloski hetken pöristyään tota ikunaa vasten.

Tässä nyt sitte sydän pamppaillen ihmettelen että MITÄ VITTUA TAPAHTUI. :'D

Odango atamaKeskiviikko 30.06.2010 13:51

Jeee huppari on nappeja vaille valmis, mä jopa leikkelin kaikki langanpätkät pois ja piilotin muutamat näkyvistä ihan neulan kanssa ja ahihi :D Mut sanonpa vaan et sen takin koristesaumojen purkaminen on ärsyttävää.

[x] Takki (pitää viel ratkoa ne vammaset koristesaumat)
[/] Huppari (nappeja vaille valmis)
[x] T-paita
[x] Farkut (vaatii vissiin vähän paikkailua.)
[x] Kengät
[x] Piilarit (Heini haki ne mulle <3!)
[x] Lasit
[/] Hiukset (leikkaus+kullanruskea puuttuu)
[x] Dogtagit (Kiitos Heinille lainasta <3)

Toivottavasti noi piilarit on nyt hyvät, mulla ei oo ikinä ennen ollu värillisiä piilareita ja noi näyttää jotenki tosi TOSI vaaleilta... 8I Ehkä mulle tulee sekasikiösilmät. Argh, pitääki olla niin oudon väriset simmut. Ikinä hyvät mihinkää cossiin.

Näin unta tossa edellisyönä et yks mua vaivannut suhdejuttu ratkes, oli tosi helpottunu olo siinä unessa. Sen jälkeen herättyäni ehdin jo kuvitella miten se asia oikeestiki vois ratketa, mut nojoo, ehkä oon liian positiivinen. Mutkun ei se oikeesti vaatis edes paljon.

Latasin Persona: Trinity Soul -animun ja ilahduin ku otin sneak peekin eilen ennenku menin nukkumaan ku yks jakso oli jo tullu kokonaan ja ku se oli niin nätin näköinen. :D Mut jee ensin on semmonen joku 139 jaksoa Sailor Moonia kattomatta. En tiiä mikä mua oikeen vaivaa ku en pysty oikeen kattomaan mitään animeja ellei mulla ole jo valmiiksi jotain tunnesidettä niihin tai jotain. Eli jos en oo jo joskus kattonu sitä tai jos oon tyyliin lukenu ko. mangan, tai ton Trinity Soulin kohdalla tietty pelannu saman sarjan peliä. (Vaikka se onki kai läheisemmin yhteydessä P3:een.)

....Nyt voisin piirtää vähän. :I

Ai, ja maanantai muuten oli melkeen tasan samanlainen päivä ku viime keskiviikko. Samanlainen runko, ei tosin yhtä kiireinen päivä. Mut olin mä siellä taas vielä puoli yhdeltä vaikka kympiltä pääsin ja Ilonakin jäi auttamaan mun lisäksi. 8/ Terveiset vaan sille joka keksi että on hyvä idea laittaa 3+harjottelija kesäillan vuoroon ja päällikkö+harjottelija kahestaan kympistä eteenpäin. Ko. harjottelija tekee vielä vaan max. kuutta juustohampurilaista kerrallaan... (maksimissaan voi tehdä kaheksan) Tosin mukava tyttö se on, ei siinä mitään. :D Jutskasin sen kanssa Salon lukion opettajista tossa maanantaiyönä ku viimeisteltiin iltahommia. xD

Noniin. Nyt piirtelen hetken.

KamikazeMaanantai 28.06.2010 16:58

Joku pörriäinen teki just syöksylaskun suoraan ikkunasta mun patterin ja seinän väliin.

Siellähän pörisee.

Kas NIIIINMaanantai 28.06.2010 14:35

Otamme HIIIIVAA. Ei vaan. Cossi-check.

[x] Takki (pitää viel ratkoa ne vammaset koristesaumat)
[/] Huppari (lähentelee jo valmista, kolme asiaa tekemättä!)
[x] T-paita (päätin nyt sit kuitenkin käyttää sitä yhtä vaiks siin on väärä fontti ja väärä väri)
[x] Farkut (vaatii vissiin vähän paikkailua.)
[x] Kengät
[/] Piilarit (tilattu, luultavasti lojuu postissa/postilaatikossa Turussa!)
[x] Lasit
[ ] Hiukset (värit ostettu, värinpoisto tällä hetkellä päässä. NISKAA KUTITTAA)

Ahihihihi mähän oon ollu ajoissa tänä vuonna. :D TOSIN mulla on tälläKIN viikolla vielä töitä silleen etten kauheesti ehdi tehdä tänään ja keskiviikkona, mut aaaahh ku huominen on vapaa ja sitte alkaaki jo LOMA ja sit---

wait, millon mä noi piilarit haen sieltä Turusta? DAMN, ois muuten pitäny tilata ne Saloon. x_x; Ahdflkj ahdistushetki. Eli joko mun pitää rynniä Turkuun kauheella vauhdilla torstaina ja palata kampaajaa varten takas (ihan varteenotettava vaihtoehto, koska se kampaaja on bussiaseman vieressä) tai sitte mennä KUITENKI Turkuun perjantaina bussilla ennen Heiniä... akjdf ehkä päädyn tohon ekaan vaihtoehtoon, en jaksais sitte lampsia sielt asunnolta asemalle laukkujen tms. kanssa. Pitää varmaan ottaa ratkoja ja toi takki mukaan ni saan ees jotain sitte tehtyä jo siellä.

AIJOOOOO voi vittu mun pitäis saada se hotellivarauski varmaan tulostettuu... vaikka onhan mulla se kännykässä, mut siitä huolimatta. 8( Vittuku toi tulostin on rikki, oisin voinu siirtää sen muistitikulla (.../mokkulalla, koska ne muistikortti-USB-adapterit on kaikki Turussa) tohon Äksylle ja tulostaa ne siitä. 8( MUT EEEEEEI.

Jaaaaa toinen pohdinta. Millon oikeen värjään tukan sillä kullanruskeella? Haluisin ehks tehdä sen kampaajan jälkeen ku sit ois lyhyt tukka eikä tarttis asdata sen värin kans niin paljon. Ehkä sit perjantaina viel ennen lähtöä..........ku en torstaina illallakaan haluis välttämät ku sit äiti on kotona ja sanoo kuitenki jotain et ÄLÄ SIT SOTKE SITÄ KYLPPÄRIÄ vaiks se sotkee nykyään värjätessään enemmän ku minä. 8I

Huppari tuli valmiiks/melkeen-valmiiks yllättävän nopeesti vaikka piti käyttää kankaita hassusti, ja vaikka koneestaki katkes neula eilen. En löytäny niitä koneen mukana tulleita kamppeita et oisin voinu tarkistaa onks niissä joku varaneula, ni lähdin sit Anttilaan asti puol tuntia ennen sulkemisaikaa ja poljin sinne niin henkihieverissä että huhhuh. Nyt pitää sit enää lyhentää ja kääntää helma, kiinnittää niihin etukappaleisiin semmoset kankaanpalat semmot hienosti jaaaa kiinnittää napit. (vaiks en laitakaan napinläpiä hehheheheheh.)

Ja-ja-ja. Mun kengät nyt ei vastaa sitä kuvaa mut ihan sama, koska noi kengät on hienot.... ja mun pitäis varmaan korjata noi farkut ku äiti on kai pessy ne vähän väärässä asteessa ku KAIKKI noi niiden reikien takana olleet farkunpalaset on irronnu kerralla. Mutku miten mä nyt kiinnitän ne oikeen, jollain semmosella tarrapaikalla vai? x_x Ku pelkään et liima sit kovettaa ne tai jotain aaargh. Lisää rahanmenoa, ja ku sitä pitäis nyt säästää sinne Lontooseen... (Vaikka mullahan siis on palkkapäivä kesken sen matkan ja sieltä pitäis tulla ainaki joku 600 euroa. 8D)

Jaaaaa. Vuokra pitää muistaa maksaa viimeistään hmmmm perjantaina, ja sit torstaina pitää kerätä kaikki laskut postilaatikosta ja kattoo eräpäivät et voinko maksaa vasta Lontoon jälkeen... Tosin noh, sähkölaskuhan tulee kyl vasta ens kuussa. 8I

A. Ja mul on viel pulma että bindaanko vai pistänkö vaan taas urheilurintsikat. Tai kun. Niillä rintsikoilla näkyy kyllä että mulla on tissit, mutta niillä en ainakaan koe hengenahdistusta ja kipua. 8D Eikä tarvii kuluttaa enempää rahaa. Varmaan päädyn jälleen uskollisiin urheilurintsikoihini... :I

NONIIN HIENOA, nyt pitääkin mennä pesemään tää värinpoistoaine pois hiuksista. Sit voin ehkä piirtää jotain hetken ennenku on taas töitä. (I swear, jos tänään on yhtään samanlainen päivä ku viime keskiviikko - päällikkö+kaks työntekijää+harjottelija töissä, jonoa ovelle asti ja autojonoa Shellille asti; sulkemisaikaan tasan YKS iltahomma tehtynä ja harjottelija yksin päällikön kans closessa (-> jäin auttamaan, pääsin kymmenen sijaan puol yhdeltä vaikka Rikuki tuli puoleks tunniks vielä paikalle avuks) - ni sit tulee kyllä ruumiita.)

Löysin vanhasta mesekeskustelusta :DDTiistai 01.06.2010 14:59

sugar, spice & everything nice ---[Powerpuff☆Hanski sanoo:
x'D mua jotenki naurattaa nyt ku tos P4:s toi Kanji vähä feilas taistelus eikä osunu viholliseen (noin tuhannetta kertaa), ni sit se kaatu persiilleen ja toi Rise huusi taustalta et "Gee, Kanji! Don't strain yourself!" ja sit ku aattelin sitä vähän ni se kuulosti sillee tosi vittumaiselta x'D
sugar, spice & everything nice ---[Powerpuff☆Hanski sanoo:
"Yosuke-senpai! Your defense is down!" NO VITTU RISE TURPA KII NIIN ON KAIKKIEN MUIDENKI >8/
sugar, spice & everything nice ---[Powerpuff☆Hanski sanoo:
ja koittakaa ny osuu niihin mörköihin vaa
sugar, spice & everything nice ---[Powerpuff☆Hanski sanoo:
no ETENKIN sinä, Kanji! D8<
sugar, spice & everything nice ---[Powerpuff☆Hanski sanoo:
sit Kanji teki tommosen hienon kolmoisiskun (kerranki) ni sit Yosuke huutaa kannustukseks et "THAT's the Kanji I know!" ja sen jälkeen Kanji missaaki seuraavan iskun ja mä facepalmaan et "That's the Kanji I know."