IRC-Galleria

Dreamnation

Dreamnation

"Ja totako mun pitäis pelätä? Juoksentelevaa lehtipihviä?" - Rauski

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

To the moonMaanantai 13.08.2012 17:44

PewDie aikoo ehkä tehä siitä LP:n.... :I

Ei se muuten mitää haittais, muttaku PewDien tuntien se ei keskity siihen tarinaan ollenkaan..ja se "peli" on pelkkää tarinaa. Aika hyväki tarina.
Itkin Cryn LP:n lopussa. :3

Noi tommoset tarina pelit on Crylle sopivia, ku se osaa heittäytyä siihen mukaan ja oikeesti saa sen tarinan välittymään kattojallekki paremmin. Mä itkin siinä lopussa ihan vaa sen takii ku Cry alko itkeen (ainaki se kuulosti siltä :D).
Samoten oli aivan ihanaa kattoo Cryn Ib-LP, ku se oikeesti keskitty siihen. Oli PewDienki ihan hyvä, mut se kiirehti sen pelin läpi eikä ees tajunnu et sai huonon lopun, ku se oli nii ilonen et sai sen pelattua läpi. :I

Laitoin kyllä PewDielle vastauksen ku se twitterissä kysy tosta To the Moonista, et jos hää meinaa sen pelata ni PLIIS keskittyis siihen tarinaan. Muuten tulee olemaan melko tuskallista kattoo sitä.
Tossa pelissä on paljo pieniä yksityiskohtia, jotka tulis huomata. PewDie varmaa menee pelkästään ettien kaikki memory linkit ja surffaa sen pelin läpi. :I

Toivotaan parasta. :D

Ja näin btw, paras alku mihinkään videoon on tässä Cryn Home videossa.
Repesin pahasti ja katoin sen varmaa viiteen kertaan (johtuen kylläkin siitä että katoin sitä keskellä yötä). :"D Ja suosittelen kyllä kattomaan ne aikasemmat osatki! :)
(plus aivan ihana LP muutenki, taas semmonen oikeen hieno tarina)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.