IRC-Galleria

Edleyreahg

Edleyreahg

Olen palavasti rakastunut

Vanhemmistani..Keskiviikko 28.12.2011 23:40

Minun vanhemmat on olleet yhessä varmaa semmoset 40 vuotta, jos isä on kuuskymppinen ja äiti teki ekan kakrun vajaat yli kaksymppisenä. Iha sama siitä, mut riitaahan tässä joskus on ollu. Muttei koskaan mitään vakavampaa et ois pahempiin aatteisiin menty.

Molemmat vanhemmat ovat kärsineet entisestä suhteesta ja menivät yhteen. Siitä on tullu lisää kakruja ja mie olin vika, eli äitin kutsuma kuopan tukko tai muuten vaan kuopus.

Lapsuuden vietin enemmän isän kanssa, etenkin sen ajan kun äiti reissasu opiskelujutuissa tai jossain. Nykysin asun äipän kanssa, ns "talous kriisimme" takia.
Minusta tuntuu että olen ikuinen isän tyttö. Pystyn luottamaan isääni enemmän kuin äitiin ja meillä on enemmän yhteistä tekemistä, kuin äidin kanssa.
Äidin kanssa riitelen yleensä enemmän. Kahtena syynä ovat ne, että asun äidin kanssa ja elän tän kanssa jokapäiväisesti ja toinen on se, ettei isä ruukaa luonteensa mukaisesti riidellä kovinkaan paljon.

Isä on pukava ja semmoinen pehmoisä. Hän täytti 62 ja on eläkkeellä. Aikaisemmin meni varhaiseläkkeelle ohitusleikkauksen ja pahan nivelrikon takia. Vaikka novelrikko vaivaakin, niin isä tykkää tehdä kaikkea sormillaan, kuten korjailla meijän rikki menneitä rannekelloja ja semmoisia. Lisäksi se tykkää käydä metsissä ja nautiskella luonnosta. Vaikka isä onkin eläkkeellä eikä omista mitään massa harrastusta, kuten golffaus ja kalastus, niin hänellä on harrastus: Keräily.

Äiti on 51 vuotias Diakonissa. En oo varma työllisitä kokemusksista ja historioista, mutta se pitää mummonkammaria. Jos kukaan ei tiiä mikä se on niin se on kirkon järjestämä vanhusten vapaa-ajan viettopaikka, jossa pietään rukouspiirejä ja askarrellaan ja nautitaan halvasta kahvista. Mummot tykkää helliä minua joten en tykkää käydä siellä.
Luonteeltaan äiti on... miten sen nyt sanoisi. No, vieraanvarainen ja siisti, ei kestä tietokoneella laiskottelevia teinejä ja on vannoutunut uskontoonsa. Äiti on mukava tyyppi, ainakin joku voisi sanoa näin. Minulle se on äiti.


Päivä 1- Esittele itsesi

Päivä 2 – Eka rakkaus

Päivä 3 – Minun vanhempani

Päivä 4 – Tätä olen syönyt tänään

Päivä 5 – Mitä on rakkaus?

Päivä 6 – Minun päiväni

Päivä 7 – Paras ystäväni

Päivä 8 – Se hetki

Päivä 9 – Uskoni

Päivä 10 – Päivän asu

Päivä 11 – Sisarukseni

Päivä 12 – Käsilaukussani

Päivä 13 – Tällä viikolla

Päivä 14 – Mitä minulla oli päällä tänään?

Päivä 15 – Unelmani

Päivä 16 – Eka suudelmani

Päivä 17 – Mieleisin muistoni

Päivä 18 – Mieleisin syntymäpäiväni

Päivä 19 – Kaduttaa

Päivä 20 – Tässä kuussa

Päivä 21 – Toinen hetki

Päivä 22 – Tämä järkyttää minua

Päivä 23 – Tämä saa minut voimaan paremmin

Päivä 24 – Tämä saa minut itkemään

Päivä 25 – Ensimmäinen

Päivä 26 – Pelkään

Päivä 27 – Suosikkipaikkani

Päivä 28 – Ikävöin

Päivä 29 – Tähän pyrin

Päivä 30 – Soittolistallani

Päivä 31 – Viimeinen hetki

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.