IRC-Galleria

Elf

Elf

https://www.facebook.com/ElffiCosplay

Bakacon ohi!Maanantai 16.05.2011 16:12

Jau.

Nyt on Bakaconit conitettu.
Koko lauantai meni tuomaroidessa ja en periaatteessa kerinnyt palloilla conialueella kuin puolisen tuntia. Sen takia tulikin iltabileissä kommenttia, että "Katos Elffi!! Tulitko vasta nyt coniin kun ei sua oo koko päivänä kukaan nähnyt?"

Käytiin ottamassa pienellä tauolla Yacin kanssa kuvia Poleenin ulkopuolella. Kuvista pisteet taas Yacille! Löytyi muutama älyttömän upea otos! Cossasin siis Bleachistä Ichigon Final Getsuga Tenshou - muotoa.

http://elffi.deviantart.com/art/Final-Getsuga-Tenshou-Cosplay-209000243


Sunnuntaina sitten heti aamusta vedin proppiluennon.
Ovet aukesivat kello 10:00, ja minun oli tarkoitus aloittaa sillä minuutilla myös luentoni. Tajusin heti, että homma ei toimi, koska ihmiset alkavat valua vasta silloin sisään, ja narikkaan oli aivan hirveä jono. Pystyin venyttämään luentoni aloitusta 10:07 asti, mutta sitten oli pakko aloittaa, koska olin varma, että aika ei muuten riitä yhtikäs mihinkään. Noh, ihmisiä valui sisään... Lisää... Ja lisää...
Vänkärit laittelivat varapenkkejä ja tuoleja, mutta eivätpä tainneet silti riittää. Porukkaa seisoi ja istui lattiallakin. Tila oli auttamattomasti liian pieni. Sali olisi toiminut paremmin, vaikka yleisö olisikin ollut kauempana. Powerpoint + WIP-kuvakollaasit olisivat varmasti toimineet myös salissa. Ja esimerkiksi web-kameralla olisi voinut esitellä esineitä joita olin raahannut mukanani luennolle. Tietääpähän ensi kerralla! Toivottavasti ihmiset ymmärsivät jotain höpötyksestäni ja saivat hieman vinkkejä cosseihinsa. Aikaa täytyy varata seuraavalle proppiluennolle 1h-1h15min. Kerkiää selittää asiat tarkemmin ja selvemmin.

Loppupäivästä minullakin oli jopa lähes 2 tuntia vapaata palloiluaikaa, mutta silloin salissa pyöri FFFFFffffight, joten kaikki Poleenin käytävät ammottivat tyhjyyttään :D

Kokonaisuudessaan ihan mukava vuoden ensimmäinen coni pienistä kommelluksista ja informaatiokatkoksista huolimatta!
Pääsi taas cosplay-fiilikseen ja tekisi heti mieli aloittaa seuraava projekti! Mmh, proppeja <3

Ai niin, Poleenin parkkipaikka oli oikea taksikuskin helvetti.
En ole koskaan nähny yhtä huonosti parkkeerattuja autoja ja käsittämättömän tolloja kuskeja. Jokainen köryyttelee silmät ummessa ja vähintäänkin joka kolmannen auton puskurit oli kolhittu.
Ei voinut muuta kuin voivotella ja kiristellä hampaita osaamittomille kuskeille. Ja en yhtään arvosta sitä, että jos kolhaisee toisen autoa niin pakenee paikalta ilman mitään lappua tai ilmoitusta!


-Elffi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.