IRC-Galleria

Saatiin taas tuloksia. Alat oli 70 ja Asat 68 eli ne oli laskeneet jonkin verran, mikä on tosi hieno juttu. :) Sitten saatiin myös alfa1-antitrypsiini pitoisuus selville mikä on 0,72 eli normaalia alhaisempi (Viitearvot 0,96-1,78g/l). Saatiin tiedot neukusta joten lääkärin kanssa en ole vielä keskustellut tuosta. En tiedä soittaako lääkäri vai laittaako postia. Ilmeisesti kuitenkin pitää nuo maksa-arvot ottaa taas kuukauden kuluttua. Mutta tuosta aineenvaihdunta jutusta sen verran tiedän, että on ilmeisesti osittainen puutos eli ns. kantaa geeniä, joka saattaa aiheuttaa itse puutostaudin. Mikäli tuo nyt ei sitten sellaista vajaavaisuutta silleen ole, että oireita aiheuttaisi. Mutta lisää tietoa saadaan ilmeisesti sitten joskus. Omien laskujen mukaan (mikäli oikein osasin laskea) niin puutosta olisi 25% minkä ei vielä pitäisi ongelmia aiheuttaa.

Kohtauksia on ollut nyt aika harvakseltaa. Neurolla käynnin jälkeen on tullut kaksi poissaolokohtausta joista toinen oli toissa päivänä ja muutaman kerran on ollut pupillit eri kokoiset. Sitten oli se nytkähdys "kohtaus" (jos kohtaus edes oli). Muuten on ollut hyvin voiva kuumetautia ja korvatulehdusta lukuun ottamatta. Kehittyy huimaa vauhtia ja kasvaa hyvää tahtia. :)

Noista poissaolokohtauksista vielä sen verran, et on semmosia et Halla vaan pysähtyy tuijottamaan eikä reagoi vaikka heiluttaa kättä naaman edessä. Ei silmiäänkään räpäytä. Viimeksi havahtu vasta sitten kun olin heiluttanut hänen kättään pariin kertaan. Sitä ennen äitini oli heilutellut omaa kättään Hallan naaman edessä ilman minkäänlaista reaktiota. Kohtauksen aikana nuo pupillit menee ihan pieniksi ja suu on hiukan auki ja raajat rentoina. Normaalisti kun heiluttaa kättä Hallan naaman edessä niin räpyttelee silmiään tai seuraa kättä tai yrittää tarttua siihen. Nuo kestää yleensä sen 15-30 sekuntia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.