IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Hallan lapsipoli käynti 19.5.11Torstai 19.05.2011 15:53

Käytiin ensin lääkärillä ja sen jälkeen labrassa, jossa ottivat 8 pulloa verta. Lääkäri laittoi myös lähetteen ihotautipolille, jossa mahdollisesti otetaan solunäyte takaraivon syntymämerkistä (siit kohtaa on lähteny tukka eli epänormaalia kaljuuntumista). Kuulemma ihotauti lääkäri osaisi enemmän sanoa tuohon kaljuuntumiseen ja siihen syntymämerkkiin. Se on kuulemma sen näköinen, että se on hyvä tarkistaa. Heitti ilmaan alopecian (eli pälvikalju sairaus) Rintarauhaset oli kasvaneet viime kerrasta, toinen oli 2 kertaa suurempi ja toinen 3 kertaa isompi (oikea viimeksi 7ml ja nyt 15ml, vasen viimeksi 5ml ja nyt 15ml). Pituutta oli tullu, mut paino oli pysyny melkeen samassa (vaan 15g oli tullu lisää painoa). Kattovat nyt verestä hormoonit, maksa-arvot, kilpirauhasarvot, ionisoituneen kalkin, leukosyytit, verenkuvan ja jotain vitamiineja. Kahden viikon päästä on sit soittoaika lääkärille ja nyt sitten odotellaan myös kutsua ihotautipolille.

Perhana kun tietää noista kokeista liikaa. >< Tietää mitä osalla noista tutkitaan ja siksi paniikki. Mutta positiivista on se et Halla on hyväkuntoinen ja virkeä. Alkaa jo rassaamaan pääkoppaa aika pahasti tää jatkuva epätietoisuus ja uudet mystiset oireet. Josko verikokeista sitten jotain selviäisi. Kamalaa oli kattoa kun toisesta otettiin niin hurja määrä verta. :/ Pitää vaan yrittää pysyä rauhallisena ja odotella.

Tässä on vielä alkamassa nuo Lenninkin tutkimukset. Ensi viikolla verikokeet ja kehkoröntgen. Kattellaan onko astmaa. Allergioita ei pitäis olla muuta kun tomaatti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.