IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Juna-asemalla kummittelee!!Lauantai 10.01.2009 15:03

Eilen siskoni kanssa ravattiin kaupoissa ostamassa tarvikkeita meidän cosseja varten Traconiin. Päätettiinpä sitten läpäistä Tampereen juna-aseman kautta, koska se oli nopeampaa (ja lämpimämpää). Päätin että mennään siitä toisesta ovesta, josta ei ole päässyt kulkeen pitkään aikaan remontin takia, mutta se oli avattu taas läpikulkua varten.

No me sitten astuttiin siitä ovesta sisään ja oli kauhee ryysis. Paljon ihmisiä samaan aikaan juoksi siitä sinne sun tänne. Ja siinä oli mies. Vanhahko, ehkä hiukan venäläisen näköinen mies, jolla oli vähän harmaata partaa, musta palttoo ja saman värinen karvalakki päässään. Se seisoi siinä ihan paikallaan, täysin liikkumatta tuijottaen ovelle päin, mutta pelottavinta oli että se ei tuijottanut mihinkään. Ensin ajattelin että se tyyppi oli kuollut seisaalleen, saanu jonkun kohtauksen tai jotain. Miehen katse oli oikeesti yhtä tyhjä kun kuolleella. Kukaan elävä henkilö ei ikinä pystyis siihen. Usko se. Jos olisit nähnyt saman kuin minä... O_O Hetken päästä juolahti mieleen sellanen ajatus, että se tyyppi oli aave.

Astelimme käytävää eteen päin, enkä uskaltanut katsoa taakseni, koska pelkäsin, että miestä ei enää olisi siinä paikalla. Kysyin hetken päästä siskoltani, oliko hän huomannut samaa miestä kuin minä. Ei ollut. Se mies olisi kiinnittänyt kenen tahansa huomion, niin outo ilmestys oli. Siksi epäilykseni vahvenivat. Ja uskon todellakin nähneeni aaveen...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.