IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Cosplay-jaarittelua.Maanantai 23.02.2009 18:58

Tänään, tai jo oikeastaan viime lauantaina, alkoi vihdoin hiihtoloma - ja arvatkaa missä minä sen joudun viettämään? Mökillä, keskellä korpea. Siskojen ja isovanhempien kanssa. Voih, tätä kidutusta. On sentään koira mukana pitämässä seuraa. Ja läppäri + PS2 ja kasa DVD-elokuvia. :3

Onneksi sain ostettua tänä aamuna kankaat siskoni Purin-cossiin ja omaani, Guilty Gearin Maylle. Asut aion valmistaa ensi Tampere Kupliiseen, josta toivottavasti tulee yhtä mukava kuin viimekin vuoden tapahtumasta. Alunperin suunnittelin, että olisin tehnyt Kyborgi 009:stä hahmoni, mutta sen nyt sitten jäi.

Viime aikoina olen saanut hyviä cossi-ideoita, joista yllättävästi aika moni on ei-crossplay-hahmoja. Toisaalta taas näyttäisi siltä, että loppujen lopuksi kaikista cosseistani puolet on crossplayta, puolet ihan perus- tytteleitä/naisia. Dissaan suurinta osaa bongauksistani, koska niissä olen nähnyt vasta ulkokuoren, enkä vielä tiedä sarjasta/pelistä paljoa mitään.

Aiemmin maninitsemani May on puoliksi tällainen valinta. Muistaakseni vuonna 2007 näin kyseisen hahmon ensimmäistä kertaa tietämättä tietenkään siitä hölkäsen pöläystä. Katsoin vain, että "Wow, siinäpä bimbo merirosvotyttö", sittemmin olen pelannut pelejä, joissa May on vain kaksi kertaa, toisen kerran näistä itse Japanissa.

Guilty Gear -peleistä puhuttaessa, tänään näin varmasti kärkijoukkoon haluan-cossata-listalleni joutuvan hahmon: Valentinen Guilty Gear 2: Ouverturesta. Ja tämä hahmo pelkästään ulkonäkönsä puolesta. Peliä en valitettavasti koskaan saa hankittua, ja vaikka hankkisinkin, en saa sitä pelattua, koska en omista xbox360:tä. TT__TT Iso kyynel.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.