IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

KoiraongelmiaTorstai 24.03.2011 16:38

En nyt tiedä mistä ihmeen näkökulmasta tätä pitäisi käsitellä... Kai tämä jonkin sortin ongelma on.

Ehkä viikko sitten äiti kertoi kotiin palatessani, että meidän Osku (4v. keskikokoinen musta snautseri) oli käyttäytynyt häiritsevän oudosti.... Osku on yleensä rauhallinen ja usein huolissaan siitä, milloin ihmiset tulevat kotiin. Rakastaa ulkona olemista pihaan kytkettynä pitkään hihnaan. Silloin Osku ei ollut kuitenkaan suostunut menemään ulos. Ei millään. Rynnännyt aina takaisin kotiin. Ei ollut ilmeisesti mitenkään hätääntynyt, jotenkin hämmentynyt, koska ei tiennyt mitä oli meneillää ja siksi hieman pelokas. Oli tehnyt asiansa makkarin lattaille, vaikka sitä ei yleensä koskaan tee. Osku kuulemma tuijotti koko ajan (sisälläkin) etuovenpuolelta joen toiselle puolelle ja seurasi äitiä tiiviisti. Ilmeisesti haki turvaa.

Nyt Osku tekee samaa. Käy tuijottamassa etupihan suuntaan ja tulee ihan kylkeen rapsutettavaksi..... Ihan outoa. Nyt, kun olin yksin itse ainoana paikalla, niin juttu tapahtui niin, että Osku oli nukkumassa ihan rauhallisesti siskoni sängyssä ja yhtäkkiä tulikin sieltä suoraan minun luokseni ja yritti hypätä viereeni. Hyppäsikin sitten lopulta ja sellainen 20kg jössikkäni sitten istui suoraan syliini. Yleensä Osku ei tätä tee.

Ainoat teoriat tälle käytökselle ovat, että samassa suunnassa, mihin Osku tuijotteli sijaitsee puhelintolppa, josta saattaa kuulua Oskua häiritseviä korkeita ääniä, joita ihmiset eivät kuule... Ja toinen on se, että tuolta joen toiselta puolelta kantautuu joku citykarhun haju, jota Osku pelkää.... Karhujuttua epäilen... Ulkona on kyllä kauhea tuuli, suorastaan myrskyisä. Jossain kauempana voi nähdä epämääräisempiä lumipyörteitä. Eläimethän vaistoavat luononmullistukset.... Joo. En tiedä. Olisiko kellään MITÄÄN teorioita tarjottavanaan? Kyllähän tämä tilanne lievästi pelottaakin, koska selvästi käytös ei johdu Oskusta, vaan jostain tuolla ulkona......

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.