IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Stressiä keskellä kesää?Torstai 28.07.2011 00:14

Bloggan, koska tuntuu siltä, että haluan blogata ja jakaa maailmaa kanssanne.

Tulin juuri saunasta ja pakko sanoa, että huh, ihan mukava fiilis, kun on päässyt nämä VIIKON HIET ja OIKEAT SONNAT pesemään pois iholta. Vaatteet varmaan haisee samalle kuin ennenkin, mutta onpahan muuten raikas olo.

Jostain syystä asiat menivät niin, että en ole ehtinyt kotona juuri kunnon istumaa viettämään kuin viimeksi aika tarkalleen viikko sitten. Tuolloin oli vielä tylsää, koska en pitänyt kiirettä minkään asian suhteen ja kaipasin sosiaalisuutta. Aika perjantaista sunnuntaihin kului Emilialla, sunnuntaina kävin serkun rippijuhlissa Espoossa, joista siirryimme melkoisen suoraan rempattavaan Vesilahden kämppään, jonne äiti hankki kolme lammasta ja seurana oli myös kisumme Napsu. Siellä sitten elukoiden kanssa kaksi yötä, joista toisena äiti hankki sinne nurkkiin lusmuamaan vielä viisi kissanpentua hoitoon. Söpöjä palleroita ovat. Lampaan kakkaa pääsin luomaan muutamaan otteeseen sillä verukkeella, että kun lähden opiskelemaan, minun ei tarvitse tulla Vesilahteen saakka tekemään orjatyötä enää koulujen alun jälkeen. Mur..... Hiivatti, enhän minä Vesilahteen tule edes asumaan, enkä pidä noita eläimiä ominani, paitsi Oskua ja Napsua. : <

Viime yön ehdin viettää kotona, mutta omaa aikaa ei tuntunut jälleen kerran riittäneen käyttööni. Tällä kertaa sitten lähdettiin Urjalaan isän luokse yökylään, jolla onkin huomenna syntymäpäivät. Perjantaiksi kotiin, lauantaina taas tänne toisenlaisiin, rakennuksen 100-vuotisjuhliin, joista sunnuntaina suunnataan Pietarsaareen hautajaisiin. Saakeli tätä elämää. Milloin ehdin oikein muuttamaan täältä?

Puhumattakaan siitä, että Lulun kanssa täytyykin jo hyvin pian pitää pahaa kiirettä. Olen saanu tällä välillä yhden täydennyshomman kaverini pukuun, yhden maskottipuvun, yhden yukatan ja sitten siihen päälle vielä Lulu, jossa tuntuukin nyt olevan paljon enemmän korjaushommaa kuin yhdelle viikolle, vaikka viimeksi kaikki oli "yhdestä yöstä kiinni". Hyvän täytyy olla hyvä. Itsekehu haisee pahalle, mutta pakko sanoa, että jokatapauksessa, tapahtui niin tai näin, kyllä Lulustani tulee aikalailla Internetin annin tarkoin Lulu, eikä kokonaisuudesta tule ollenkaan hullumpi.

Ja se muutto? Ensi viikon perjantaina pitäisi saada avain kämppääni ja päästä viemään sinne tavaroita. Itse muutto sielä päässä ei tule olemaan yhtä päivää kummempi, mutta nyt Lempäälässä kotona tavaroiden pois heittäminen sun muu on oleva TUSKAA. Mukaan pitäisi myös raahata aikamoinen kasa cosplaytarvikkeita. Saa nähdä kuinka monta kuormaa on tehtävä. Kaksi nyt kuulostaa aika realistiselta.

Vaikka en pidä muutto mitään vapautta kummempana asiana, täytyyhän sitä jotenkin vähän juhlistella. Kinusin nimittäin siskoiltani sellaisen todella kivan kokoisen ja laadukkaan James Dean hologrammi-taulun. Se tulee sisustamaan kämppäni seinää oikein kauniisti.

Stressi, stressi, stressi, stressi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.