IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Weekend... boo yeahSunnuntai 28.08.2011 18:38

Pakko taas huokaista ääneen, että mihin on kadonnut näiden viikoloppujen merkitys? Viikonloput tuntuvat nykyään pakkopullalta ja arki taas lomailulta. What iz thiz?

Luulen, että ensi viikolla tulee netti vihdoin kotio käyttööni (ellei sitten joku kaukainen naapurini olisi mennyt sen sieltä postilaatikosta pöllimään) ja siten siis aktivoidun pikkuisen paremmin kuin vain tänne Irc-Gallerian shittiblogiin.

Tracon on ollut koko ajan kauhean masentava ajatus ja vielä eilenkin olin täysin huulipyöreänä, mitä laittaa sinne päälle, maksaakko lippuja, vai tulenko sinne lopulta ollenkaan. Suunniteltua Last Exile -ryhmää ei ole tulossa ja Piratesejenkin kanssa näyttää erittäin huonolta (ainakaan vastausta tältä ainoalta osanottajalta lisäkseni en ole vielä saanut). Siksi pientä angstin poikaista on ollut ilmassa. Silloin se on pahimmillaan, kun vain tietää alusta asti, että kaikki tulee menemään päin seiniä.

On kyllä tuntunut, että koko con/cosplayvuosi on mennyt täysin hukkaan jotenkin... Isoja suunnitelmia oli, mutta lopulta vain yksi niistä toteutui Bakaconiin ja sekin aika heikolla menestyksellä. Niimpä Aconin jälkeen tuli aika luovuttajafiilis. Olen siis ollut jonkinlaisella tauolla: Ei lukkoon pistettäviä suunnitelmia. Ei sitten yhdenkäänlaista.

Sen verran olen kuitenkin vain erittäin hatarasti haaveillut, että CosplayGaala voisi olla erittäin otollinen tapahtuma korkata Lulu-pukuni ja esitykseni. ...........Jokin kuitenkin menee pieleen ja *HUOH*. Sellainen on fiilis, että mitään en tule saamaan valmiiksi enää ikinä. Se ei ole kivaa ja se painaa sisälmyksiäni jatkuvasti. Minne katosi kunnianhimo ja inoostus? Tappoiko sen jatkuva epäonnistuminen ja suunnitelmien peruuntuminen?

Olen jossain ö-pisteessä kaiken kanssa, enkä tosiaan tiedä, miten se päättyy. Toivon sydämestäni, että into cossaamiseen palaisi, mutta pelkään silti pahinta.

Haaveilin tuossa myös hiukan, siis HAAVEILIN (koska siihen palaisi rahaa), että pukuilisin Traconissa Gastonina, omana hahmonani. Siihen riittäisi jostain slipoverin tekaiseminen/hankkiminen ja housujen etsiskely kirpparilta plus kenkien hakeminen Andiamosta. Niin, ja kyllähän listaan vielä pääsisi hiusten leikkuu ja värjäys. Eli pureskelen hieman kynsiäni. Mrrrgh. En tiedä siis onnistuuko tämäkään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.