IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

*insert turha otsikko tähän*Torstai 16.02.2012 22:48

Pakollinen blogituokio päivästä = tauko.

Kuusi tuntia ompelin housuja aamusta, kunnes siirryin laittamaan ruokaa Tiialle ja minulle, joka muuten lähti tuossa viiden aikoihin takaisin Helsinkiin ja minä lähden huomenna perässä.

Nyt sitten tuli kuositeltua Mirandalle kaavoja ja kaksi suurinta kappaletta on leikattuna ja osin ommeltuna. Eli onhan tässä taas ihan tarpeeksi monta tuntia tullut ommeltua putkeen liian huonoilla yöunilla.



Ompelen mekon sovitusvaiheeseen tänään, koska huomenna on sitten viimeinen aamupäivä mahdolllista hankkia lisää kangasta, jos on pakko. Ja jos/kun joudun ompelemaan mekkosta valmiiksi Tiialla, MUSTA KANKAANI MENEE TÄYDELLISESTI KISSANKARVOIHIN. Eli tuon ajatuksen ajamana tässä kovasti yritän saada mekon pientä ompelua vaille valmiiksi. Ihan tosi, en halua päästä leikkaamaan näitä kankaita millekään lattialle, jota ympäröiven seinien sisällä asuu kissoja. Teippiharja on tietenkin jees, otan mukaan huomenna.

Pelottaa kyllä hieman mekkosen istuvuus, vaikka peruskaavoista kuosittelinkin. Muttan en tiedä meninkö tällä kertaa luovuuden harmaalle puolelle. Tuskin, mutta ken sen tietää, kuinka hankala produktio tästä simppelistä mekostakin saattaa kehkeytyä.

Ai niin. Muokkaan kenkäni Mulanin kengistä, jotka ovat kiertäneet jo siis Mulanin lisäksi Ryogalla ja nyt sitten Mirandalla. Ja senkin jälkeen ne ovat vielä käyttökelpoiset muihin pukuihin. :3 Vähän kenties shoecoveria ja paksua kuminauhaa kehiin. Huom., ostin ne aikoinaan alennuksista viidellä eurolla.

Poltin tänään vasemman nimettömäni koulun prässilaitteeseen. Ihan pieni alle sekunnin hipaisu 134:ssä asteessa ei aiheuta jälkeä, mutta nyt paikalla on pieni alue hieman kipeänä ja pistelevänä. Hmh. :I

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.