IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Miranda II ja hermot palaaLauantai 18.02.2012 16:36

Tänään jatkuu mekon ompelu. Enää hihojen ompelu, vetoketjun korjaaminen ja valkoisen paitaosan sävytys.

Olen niin luistanut joissakin yksityiskohdissa, mutta kokonaiskuva lienee oikein hyvä siitäkin huolimatta, nimimerkillä epätasainen rypytys, jota ei pitäisi muutenkaan nähdä ja täysin lähdekuvaan vertamattomissa oleva valkoinen osa. Jej. Jälkimmäinen itseasiassa harmittaa (ETTÄ TÄYTYIKIN TEHDÄ SE HOMMA AAMULLA, NIIN, ETTÄ EN SITTEN KATSONUT SITÄ LÄHDEKUVAA, KOSKA OLIN AIVOKUOLLUT). :/

Toisaalta on otettava myös humioon, miten anime epäonnistuu pitämään yksityiskohdat samoina. Kengät vaihtuvat miten sattuu, hiusten pituus vaihtelee, hameen pituus vaihtelee, hiuslaskosten leveys ja määrä vaihtelee. Hihojen rakenne vaihtelee, eikä kaulakoru osaa päättää, onko se hopeinen vai messinkinen. Jebu.

Kolmen/viiden aikaan lähtö Hesaan ja bussissa shoecovereiden ompelua käsin.

Mitään en ole tänään syönyt, koska ruokaa ei ole, paitsi eilen himotun jäätelön jämät. Sitä siis seuraavana nassuun ja sitten ne hihat!

P.s. Taidan tehdä taas "desut", eli puku valmiina ennen viimeistä yötä. Minipuku, mutta silti aika todella jännää tämä. Ja pikkuisen fairu, mutta ei se täydellisyys ollutkaan nyt tavoite.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.