IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

TäytettäMaanantai 23.04.2012 02:39

WIP Rosie

Vaikka tänään en ole saanut cosplayta ollenkaan aikaan, tässä on sitten jotain vastineeksi. Rosie Woods on siis kehittämäni kirjahahmo, joka asuu usvaisessa Grimsdalen kylässä. Hän on temperamenttinen, ennakkoluuloton, herkkä ja hieman outo maalaistyttö, joka menetti äitinsä jo pienenä. Rosie on kiinnostunut kaikenlaisista asioista maailmassa ja hänellä on outo tapa kerätä kuolleita pieniä lintuja, oravia ja sammakkoja multapurkkeihin, joihin kasvattaa pihasta löytämiään luonnonkukkia.

Kuva on toki edelleen keskeneräinen. Olen aina jotenkin ajatellut, että Rosie muistuttaa hieman Christina Ricciä, joten hänen kasvoistaan varmaan löytääkin helposti samaa.

Olen postannut Irc-Galleriaan suunnilleen kaiken piirtämäni tänä vuonna (vaatesuunnitelmia lukuunottamatta), joten olette aika reaaliajassa voineet seurata kehitystäni. Muistan ensimmäisen kuvani Rosiesta. Se oli... Aika kamala. Joku pliis sanokaa, että olen kehittynyt ainakin tässä digi-artin puolella?

Anygays, jatkan kuvan kehittelyä ja teen uutta toimintasuunnitelmaa EC-pukua varten, koska muuten mistään ei tule mitään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.