IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Tilanne hallussaSunnuntai 26.08.2012 02:32

Onko syntiä pitää Disney-leffoista? Niistä paremmista tietenkin. Ovat ne pojat tehneet kaikenmoista roskaa aikanaan. Mutta esimerkiksi Pocahontas jaksaa sykähdyttää edelleen vuosienkin jälkeen.



Painun piakkoin nukkumaan. Sain pukua tänään tehtyä ihan miellyttävään pisteeseen, enkä ainakaan tällä hetkellä koe ahdistusta tietyistä rakenteellisista pulmista, jotka oikeastaan liittyvät materiaalimenekkiin. Kolululla kun voi ottaa piikkiinsä varastosta tavaraa ja maksaa jouluna. Aiemmin en raaskinut, koska jotenkin rahapula oli kokonaisvaltaisen ahdistavaa. En kuitenkaan vaan jaksanut ajatella niin pitkälle, että siinä vaiheessa saan JO IHAN OIKEAA OPINTORAHAA. Tosiaan. Täytän kaksikymmentä syyskuussa ja pääsen maagisen viivan sille puolen, että tilille tulee riittävästi rahaa mm. vuokraan.

Löysin kaapistani jopa housukankaan, jonka olemassaoloa en todellakaan ollut muistanut, enkä huomannut, vaikka muuton yhteydessä järjestin kaikki kankaani. Tämä polyesteri/villakreppi on ihan käypää tavaraa. Lämmintä ja mukavaa. Muistaakseni tästä saisi pulittaa kaupassa nykyään melko mielenkiintoisia summia, vaikka siis muutama vuosi sitten (ehkä 2009) maksoin siitä vain sen 3e/metri.

Kaikesta huolimatta tuo kaapuasia hieman huolestuttaa. Kun kuvia on tullut hiukan tarkasteltua pidempään, huomaa että Severuksen kaapu on erittäin tumman vihreä. Siis periaatteessa mustanvihreä. Sellaistako muka löytyy Eurokankaasta? Niin varmaan. Menekkikin tulee olemaan tosi. Kiva.

Sitä yksi päivä huomaa osaavansa käyttää alan sanastoa. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.