IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

TänäänTiistai 23.10.2012 01:51

Yhtäkkiä haluankin käyttää illan organisointiin.

Asiakastöiden deadline on torstaina. Oloni on niiden suhteen NIIN paljon parempi. Vaikka tänä iltana olisikin kyllä pitänyt painaa hommia. Kai sitten kun on käyttänyt kuusi päivää lomastaan niiden kanssa tuskaillen, voi vähän antaa levähtää. Kyllä tästä valmista tulee. Ainakin omasta puolestani.

Parini puolesta kyllä hieman jännittää. Paitsi että ainiin, lupauduin tekemään hänen vastuupuvustaan myllynkivimukaelmatappokauluksen. o.o No jaa... Eiköhän kaikki tästä selvitä................................................. Tai sitten ei. Tai sitten asiakkaat on kivoja, ja saamme venyttää asusteiden suhteen aikatauluja. Tähän tilanteeseen kaikista viimeisimpänä olisin halunnut päätyä (kai sitä huonomminkin olisi voinut mennä, mutta silti).

Tässä kohtaa onneksi voin kerrankin syyttää jotain muuta asiaa enemmän kuin itseäni. Yhteydenpidon nopeutta. Taidan projektin valmistumisen jälkeen avautua siitä, mitä tästä hommasta opin.

Äkkäsin tänään, että tällä viikolla alkaa Gaala-puvun (ja mahdollisen lavasteen) pakertaminen. Siksi tämän ensimmäisessä lauseessa todettu ajatus organisoinnista. Voisin vaikka rustailla puvun osista jonkinlaiset kuvat vihkoon, samoin lavasteen ja rekvisiitan rakenteesta.

Harmittaa, kun en ole ehtinyt sitten millään, vastoin suunnitelmiani, kirjoittelemaan mitään fiktiivisistä projekteistani (paitsi ehkä ihan vähäsen, mutten kuitenkaan tarpeeksi)... :I

Juu. Mutta lopuksi totean, että ihan oikein olla ilta ompelematta, koska kohta olisi alkanut sahanpurut valumaan korvista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.