IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Kaikkea ja ei mitäänSunnuntai 30.01.2011 02:10

Höpötyttää, tosin väsyttää. Toisin sanoen en saa mitään sanotuksi. Okei. Jos kirjoitan jotain turhaa. Olin arjen loppupuolella todella alakuloinen ja sitä jatkui eiliseen saakka, kunnes Iinalla melulaisten iltamassa pimahdin tai jotain ja olo oli erinomainen. Leikimme Ihmissutta ja pantomiimia, jossa pyörin lattialla Lara Croftina. Pimputin pianoa. Ehkä se johtui siitä.

Huomasin samana aamuna saaneeni Krautilta tilaamani peruukin kotiin ja tänään oli aika leikellä sitä ja meikkailla Lucciolaksi kuvitellakseni lopputuloksen etukäteen. Kun jonkin aikaa sitten sain tietooni, että Maiju Härkönenkin oli tehnyt Lucciolan vuonna nakki ja peruna, tunsin yhtäkkistä painetta rinnassani. Yksi suurimmista esikuvistani suomicosplayn saralla. Myönnettäkööt, että olen tietyssä mielessä varsin kilpailuhenkinen; Haluaisin tehdä niin oivallisia pukuja, että ihan sama mitä muut tekevät, mutta olen silti paras. Paino virkkeen ensimmäisessä lausessa.

Huomenna on suunntelmissa toteuttaa erään...... asiakkaan kaapu tilaustyönä. Saa nähdä kuinka pitkälle etenen. Kiire ei ole, mutta haluaisin ajoissa valmsta, jotta aikaa jää kirjoituksiin lukemiseen.

Sushi himottaa. MITEN KESTÄN OLLA ILMAN SUSHIA SEURAAVAT NELJÄ KUUKAUTTA?! D8

Huominen muistuttaaPerjantai 28.01.2011 01:15Huomenna on viimeinen koulupäivä lukiossa & kyseinen biisi on soinut päässäni tänään.

Thoughts running off my headTorstai 27.01.2011 22:37

Näen asiota
Mutta esitän tyhmää

Tiedän asioita
Mutta en luota itseeni

Olen rakentanut liian monta pilvilinnaa
Ja ampunut ne kaikki taivaalta

Asuuko minussa paha henki,
joka saa minut ajattelemaan aina väärin
Väärällä hetkellä
Väärästä ihmisestä

Yksi panssari lisää
Ja kaikki on taas paremmin.

KolisteluaTiistai 25.01.2011 23:33

COSPLAYlaihduttajan päiväkirja alkaa virallisesti Cirque du Cosplayssani lähi päivinä.

TalesTiistai 25.01.2011 21:32

Pölläisin Eleciltä.

1. Jos sanon, että pöllöt eivät ole sitä miltä näyttävät, mitä vastaat?
-Pöllöt? Ai ei vai.

2. Vaihtoehtoina vampyyri, ihmissusi ja päätön ratsumies, kenen kanssa harrastaisit villiä seksiä?
-Vamppyyrin. En ehkä minkään karvakasan kanssa, ellei olisi kyse Lupinista. Päätön ratsumies on vähän siinä ja siinä.

3. Ratsastaisitko Suureen sotaan...
A) aarnikotkalla
B) lohikäärmeellä
C) yksisarvisella?

4. Ovatko kissat mielestäsi mystisiä eläimiä?
-Jotkut ovat hieman enemmän, kuin toiset.

5. Haluaistko mieluiten..
A) kiitää villihevosoriilla pitkin loputonta preeriaa auringon noustessa
B) ulvoa susilauman kanssa keskiyöllä täysikuun aikaan
C) hiiviskellä tiikerin vierellä sumuisessa viidakossa

6. Oletko koskaan nähnyt mitään niin kaunista että silmiisi on suorastaan sattunut?
-En, valitettavasti.

7. Olisiko kauheaa, jos eräänä aamuna kaikki linnut olisivat kadonneet maan päältä?
-Kyllä olisi! Menisin paniikkiin.

8. Etsitkö sisäistä rauhaa ja oletko jo löytänyt sen? Jos olet, niin mistä ihmeestä se löytyi?
-Tasapainoa kyllä löytyy, mutta sisin itse on vielä hieman hukassa.

9. Voiko ihminen olla koskaan täysin vapaa?
-Kuoleman jälkeen. Harvat sitä ennen.

10. Oletko eniten keiju, noita, enkeli vai demoni?
-Tasapuolisesti noita kaikkia?

11. Sorsia on kiva ruokkia, eikö?
-...kai.

12. Ratsastaisitko auringonlaskuun joulupukin, pääsiäispupun vai hammaskeijun kanssa?
-Pupun. Puput ovat söpöjä.

13. Uskotko, että unensieppaajat karkottavat painajaisia?
-Jokseenkin. Omakin on.

14. Näistä vaihtoehdoista menisin mieluiten seikkailemaan...
A) hylättyyn mielisairaalaan
B) öiselle hautausmaalle
C) vanhan talon lamputtomalle ullakolle

15. Olisitko mieluummin cowboy vai intiaani ja miksi?
-Intiaani. Intiaanien luonnonläheinen kulttuuri on ihan mielettömän mielekiintoista.

16. "Luulemme häkkilintujen laulavan, kun itse asiassa ne itkevät, " sanoo John Webster (kuka lieneekään, älä kysy). Mitä mieltä sinä olet?
-Pidän erittäin mahdollisena.

17. Mietitkö koskaan kuinka tyhmää oikeastaan on, että pidämme joulukuusia vain joulun ajan ja sitten ne heitetään pois ja ne kuolevat? Aikamoista luonnon tuhlausta.
-Olen miettinyt usein, kuinka tyhmältä ne oikeastaan näyttävät.

18. Minne muuttaisit Keski-Maassa?
-Kontuun tietenkin.

19. Pelkäätkö kummituksia, vaikka et usko niihin?
-Jep.

20. Tuntuuko sinusta koskaan siltä, että olet syntynyt täysin väärään maailmaan tai väärälle vuosisadalle?
-Erittäin usein!

Gallup oli:
[ ] täysin päätön
[ ] järjenvastainen
[x] paras vähään aikaan
[ ] iso mysteeri
[ ] pissiksille suunnattu
[x] timantti hiekansirujen joukossa
[ ] hämmentävä
[ ] koskettava
[ ] liian jännä mulle
[ ] maailmanlopun alku

MainosMaanantai 24.01.2011 03:01

http://designstudio.seppala.fi/gallery/1295805652908

Tsekatkaa Seppälä-printtidesignini ja äänestäkää, jos siltä tuntuu. Koitin tässä olla nuivan kaupallisen seppälämäinen, mutta en tiedä miten onnistui.

HöpölööSunnuntai 23.01.2011 01:02

Kunnianhimo kukkii aina välillä katsellessani The Imaginarium of Doctor Parnassusta. Sitä se on tehnyt aina pieninä aaltoina päivän mittaan ja ihan tällä viikollakin.

Olen viimeksi työstänyt animehahmoja viime syksynä ja alan jo kaipailla takaisin mattapintojen ja selkeiden linjojen pariin nimeltämaintsemattoman kapteenin patinoiden ja rönsyjen jälkeen.

Haluan hommiin.

Rustailuja ja ryhdistäytymistäPerjantai 21.01.2011 01:33

En oikeasti tiedä, mitä viime päivinä ja ylipäätään viime aikoina on tapahtunut, mutta tunnen oloni jopa normaaliksi. Pelottavaa. Palauduin vuosien stressistä joululomalla aika kivasti, koulu on lopuillaan, olen hieman muutellut olemustani hiustenleikkuulla ja värjäyksellä, (kyllä, kuva täytyy ottaa! : <) enkä edes stressaa (liian) pahasti tulevista sisäänpääsykokeista ja ennakkotehtävistä ja puvuista ja kaikeasta muusta, vaikka tehtävää löytyykin, vaikka muille jakaa. Lukio alkaa tosin jo kyllästyttää, vaikka ihan viime metreillä hiihdelläänkin. Eiköhän se tästä! *Yotsubanism*

Tällä viikolla juttelin jälleen Anen kanssa mesessä ja tuli puheeksi työt ja siinä samalla Anen silmälappubisnes. Tämä sai minut pohtimaan, pitäisikö tosissaan saada jotain aikaan portofoliota varten ja toisekseen rahareikien täyttämiseksi. Niimpä sitten piirustelin kolme (RUMAA) suttua kaulapannan tyyppisistä austeista, jotka linkkasin myös aiemmin tähän blogiin. Ja enne kuin huomasinkaan, seuraavana päivänä suttailin ihan kybällä kaikkea mieleeni ponnahtavaa. Tajusin, että JES, luovalukkoni on lähes poissa. JESJESJES. Menihän siinä kauan, mutta kannatti odottaa.

Perustelen parhaillaan myytäville tuotteille omaa blogia, jonka nimeän --- uskokaa tai älkää --- toisaalla uhkailemakseni La petite mort de Sandrineksi. Ihan oikeasti. Sitä o-sanaa se tarkoittaa. Mutta ollaan nyt sitten burleskeja ja ehkä hieman uskaliaita ja nimetään se näin, koska sitä minä haluan.

Hmm. Lievästä pervoilusta puheen ollen, Riku paukautti tänään ilmoille jotain ihan sairaan pimeää ruokailussa, täysin odottamatonta. "Onko kukaan koskaan kysynyt sulta, että harrastaisi seksiä, mutta Madam Redinä?" Tai jotain sellaista. PAM. Se tuli aika yllättäen. Ei siinä mitään, en ole vetämässä ketään turpaan tuollaisista kysymyksistä, mutta oli lievä shokki kuulla se juuri Rikun suusta. Voin tietysti uskoa, että sellaisia kysymyksiä tuollaisten ihmisten päässä varmasti liikkua, mutta ääneen en sitä juuri Rikun uskonut sanovan. Okei. Se siitä aiheesta. :''D

Ja sitten äikän esseen kimppuun.

HuohMaanantai 17.01.2011 02:28

Tulipa vähän purettua höyryjä hiukan kyseenalaisella metodilla, mutta enpä keksi muutakaan. Kuitenkin parin päivän päästä jo kadun kirjoittelemisiani ja tuo blogiteksti katoaa kuuseen. Mutta edelleen potuttaa, joten istun tuon tekstin päällä edelleen itsepäisesti, kuin aasi.

Mietin tässä, että koska en millään haluaisi kesätöitä (koska ne saattaisivat mennä minkä tahansa coin päälle ja sitähän en haluaisi), joten tartun oikeasti härkää sarvista ja alan tehdä asusteita ja muuta sälää myytäväksi uniikkeina netin kautta. Enköhän sitäkin varten tee eBay-tilin ja blogin erikseen (ehh, viides tarpeellinen blogi) ja voisinpa myös ryhtyä sattumanvaraiseksi Sparrow "imitoijaksi" (=ei oikea termi tälle, koska ääntä en millään saa järin uskottavasti mieheksi) lasten kesteille ja polttareihin. Että silleen. Eiköhän sitä omaa rahaakin sitten tule, vaikka ei se tietekään niin helppoa ole.

Tätä suttausta jo näytinkin Anelle, mutta ajattelin mahdolisesti toteutta nämä kolme kaulapantatyyppistä jutskaa:Eiköhän noista jotain tule.

ToteamuksiaSunnuntai 16.01.2011 03:00

Katsoin tänään taas elokuvan, jolle nauroin vielä vuosi sitten ja pidin sitä roskana. Tänään tajusin, että samaistun päähenkilöön aika näpsäkkäästi.

Pakko ihkuttaa... Sleepy Hollow on sitten niin nannaa. Nomnomnom. Soundtrack. <3 Puvustus. <3 Näyttelijät. <3 Ohjaus. <3 Käsis. <3 ISO NOM. No niin, siinä oli fanityttöilyä tarpeeksi tälle päivälle.

Olisi ehkä mahtavinta ikinä saada pudotetuksi painoa. Pitää yrittää. Tosissaan.

Pitäis varmaan ottaa jo stressiä oppilaitoksiin hakemisesta.