IRC-Galleria

Emie

Emie

rakastaa rakkautta ja halaa hulluja

Kapteeni Jubilaatio!Keskiviikko 18.03.2009 17:06

Trikoot ovat palanneet. Supersankarien aika on koittanut. Taistelu alkakoon.

Nuorina tutkijoina Jarkko ja Maarit etsivät kansanrohdoista psykoterapeuttisia ominaisuuksia, ja löysivät Iubileum-jäkälän kirkkoherra Aukusti Stenborgin muistelmista. Yrtti kantoi mukanaan tarinan Suomen viimeisestä Kekrishamaanista sekä noitavainoista joilla kitkettiin viimeiset muinaisuskontojen harjoittajat. Hetken mielijohteesta pari kokeilee uutetta itseensä.

Vuosia myöhemmin Jarkko Mäki-Aho herää krapulassa sosiaaliseen kanssakäymiseen kykenemättömänä läheisriippuvaisena juoppona, jonka katkera suhde terapeuttiinsa ja entiseen työtoveriinsa Maarit Kalloon on täynnä nöyryytystä, turhautumista sekä tukahdutettuja tunteita. Vainoharhainen Jarkko löytää elämänsä todellisen tarkoituksen, kun ymmärtää Maaritin salaisen alter egon, tohtori Ilonpilaajan, suunnittelevan maailmanarjetusta ja kaiken pippaloinnin kieltämistä kätyriarmeija rinnallaan.

Jarkosta tulee Kapteeni Jubilaatio, kaikkien bileiden supersankari, jolle mikään auktoriteetti ei mahda mitään. Hän pelastaa bakkanaalit ja villitsee juhlayleisön, voitetun tohtorin heristäessä nyrkkiään. Mutta yrittääkö Maarit vain pelastaa vanhan ihastuksensa hauraan ja hajoavan mielen, vai onko kaikki sittenkin osa suurta suunnitelmaa tyhjentää maailman tanssilattiat juhlijoista? ”Tämä ei jää tähän, kapteeni Jubilaatio!”


http://www.wreckamovie.com/productions/show/kapteeni-jubilaatio-osa-14





Teemme siis Supersankarielokuvaa.
Tuotanto on aika alkuvaiheessa, eli asiasta kiinnostuvat:
* tehkää tunnus Wreck a Movie - sivustolle (se on tosi helppoa eikä maksa mitään)
* Join The Production!

Ja jos on tilanne esimerkiksi tällainen:
* "Vähän niinku kiinnostais."
* "..Mutkun ei oo aikaa."
* "..Eikä viittis kauheesti sitoutua"

.. Ei hätää, liity ryhmään ja huomaat että olet heti kuin kotonasi.

Mä ainakin laitoin itseni suoraan ryhmään "jokapaikansählääjä", ja silti olen huomannut että minusta on hyötyä projektissa, saan aikaiseksi enkä koe että tulisi yhtään stressiä siitä että on liikaa hommaa.

Ja voin sanoa että kyseessä on samaan aikaan luovin, sekopäisin ja ihmisläheisin projekti jossa olen koskaan ollut mukana.

Trikoot jalkaan ja bileitä pelastamaan, hop hop!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.