IRC-Galleria

Enkelikarkki

Enkelikarkki

Paxi, fixi, roxi, treib sie, saug sie, lutsch sie, schixi drauf

taiteiden yö!Sunnuntai 23.08.2009 01:23


pienen vänkäyksen jälkeen päätin sitten että okei lähdetään helsinkiin. ajattelin että enköhän selviydy ihmispaljoudesta tämän kerran.

junassa lippuja ostaessa oli vähän ongelmaa. suoriuduimme siitä kuitenkin pienellä kikkailulla ja siitä hyvästä gerbiilini sai oman lipun pudottuaan yhteiskunnan verkostosta. lipussa luki vyöhykkeiden tilalla vain "avoin palvelumaksu". miettikääpä sitä.

yö itsessään meni ihan rattoisasti lentäviä kaljapulloja väistellen ja hihhuleiden huudellessa korvaan että jeesus on tie ja totuus. sain tatulta kuihtuneen ruusun jota hoivasin ja kannoin pakkomielteisesti murjottaen koko illan. pidin myös lähes loppuun asti huolta paavon viinipullosta ja sen sisällöstä.

puoli kahden jälkeen aloimme suunnitella paluuta kontulaan ja koska metrolla ei enää päästy, menimme bussilla. syvällisiä hetken juteltuamme ja kanssamatkustajia arvioiden, kurkkasin taakse ja hajosin hetken järkytyksen jälkeen kun joona purjosi meidän viinakassiin ja meinasi pudota bussin penkiltä. joonalle tuskallisen bussimatkan aikana kyselimme sitten herran mielipidettä suomen suosituimmasta vahvasta päihteestä ja saimme juttua aikaan vanhan pariskunnan kanssa siitä miten tuo on vaan koettava nuorena.

"Joona! Älä nyt sammu sinne!"
*rysk rysk*
"Joona! avaa se ovi. Vittu."
*rysk*
"JOONA VITTU SE OVI AUKI!"
*RYSK RYSK*
"mhmhmh..."
"Joona?"
"BLYÖÖRRGGHH"

keskellä yötä oli kieltämättä ihan hajottavaa herätä näissä tunnelmissa hetkeksi.

aamulla ei ollut edes krapulaa ja vaikka murjotinkin niin reissu oli silti mukava. kiitosta kanssaihmisille! (joona varmasti kiittää tästä yksityiskohtaisesta nolauksesta.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.