IRC-Galleria

Enkelitomu

Enkelitomu

Ulos ei pääse kun oot kerran menny sisään. Helvetistä taivaaseen ja sieltä takasin. Elämästä paeta, olla ihan sekasin.

HHHÖÖH.Maanantai 28.12.2009 21:48

Jumalauta onnii saa-TA-nan tylsää...

Kävin tänään ostoksilla tuhlaamasa vissii toki kaikki rahanikin, ja
toki kaikkeen paskaan sellaiseen. EN TAJUA niitä ihmisiä, jotka sanoo, että "shoppailu on nii parasta" ja "varsinkin oikein vitun mainiota terapiaa". Ei jjeeeeesus ihmiset, ampukaa ittenne. Ja hankkikaa sitä TERAPIAA. :D

Sairaan ahistavaa mennä jossai fucking ostareil jossa itteesä täynnä olevat täydelliset mallikansalaiset tuijottaa,supattelee ja kiertää ku ruttoo ja haalii ittelleen sitä onnee kassikaupalla jonottamalla vittu sata vuotta jossai kassajonois.

Mikähä se meikäläisessäki nii viehättää ku tosiaa pittää nii helevetisti vahata? Huvitti eräskin (yks monista) porukoista joka supatteli,hihitteli ja kyttäs mua, mun naamaa (jossa on tunnetusti hieman reikiä... x) ), mun hiuksia (joka nykyään on tosi rastalla menos.. : ) ), mun risasia lenkkareita ja näi... Tiijättehä millane oon... Noooh, onneks mä en enää nii jaksa nykyää välittää, oppinu olee vaa oma ittensä, sehän se just onki ku sellaset ihmiset huvittaa. Harmi ku sellasilla ihmisillä ei ole muuta elämää ku se peiliin tuijottaminen ja kaikkeen materiaan hukuttautuminen. Ja sit tälläne ku mää tulee vastaa ni ollaa et OU MAI KAAD ja hi hi hi. Missähän tynnyrissä tuokin on kasvatettu? Lehtiroskapöntöissä,rappukäytävissä ja puistonpenkeillä.

Toki mulla nyt on tälläne kiva yli iso maastävärine huppari, ja ehijät kengät, lämmittää kivasti ja nääi...mut ei se silti tee onnelliseks. Ja sain omat meikitkin ekaa kertaa yli vuotee. Jospa niit ei taas varastettas...

Joo jos kerta ahistaa nii vitusti ni miksi mennä jonnekki ostoksille, KOSKA joskus tarvitsee uudet kengät siinä vaihees ku pohjat irtoo ja talvet saa palella rikkinäisis kuteis. Ja joskus on joku joka antaa sulle rahaa niihi mitä sä tarttet. Harvoin.

Onnelliseks tekis ku menis aika PIIIkkasen nopiampaa ja pääsis takas rakkaitte luo pölijäilee... :)

Ikävä nii teit, StuuJonnee & varsinki sitä yhtä sankaria, jota ei saa kii ku se nukkuu päivät... :) <3



MMikähä vitun avautuminen tämäkin nyt taas on. :--D Vituttaa ihmiset, olette ällöttäviä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.