IRC-Galleria

Enkelitomu

Enkelitomu

Ulos ei pääse kun oot kerran menny sisään. Helvetistä taivaaseen ja sieltä takasin. Elämästä paeta, olla ihan sekasin.

Avautumista taas kerrakseen...Tiistai 23.02.2010 13:25

Mua, aivan aikusten oikeasti, hävettää niiiiin paljon joittenkin ihmisten puolesta että aivan suorastaan naurattaa... :D Siis, kun tämä mikäs vitun juttu tuo Nyt!, jossa näkyy suosituinta paskaa ja jonne olen eksynyt nytten muutamana tylsänä päivänä harmittelemaan/hihittelemään ihmisten kuville niin ei jeeeejeeeejeeesus....
(Toki varmasti joku siellä ruudun takana minullekkin naureskelee, mutta antakaa palaa vaan! (: )

Mutta, tämän kertainen avautumiseni...Tuommoset piiikkiriiiiikkiset oksettavan alipainoiset pikkupissispennut pikkutisseineen ja kylkiluineen itkevät kuinka ovat läskejä ja/tai esittelevät alastomia ruikkuvartaloitaan "seksikkäästi" poseeraten. Todella surullista, että pitää noin nuorena hakea ihmisten hyväksyntää noin säälittävällä tavalla... :/ Ei hirviä... Ja ku kadullakin kulettaan iiihan samannäkösinä! Ihan tämmöset tyyllii 10-vuotijjaatki. . .Ja se kielenkäyttö samalta ikäluokalta... Ja toki täältä löytyy ihan galleriastakin näitä naikkosia samanlaisia, vain muutama kymmentä ikävuotta vanahempana, antamassa nuoremmalle sukupolvelle helvetin hienoa esimerkkiä. :)

Sitte ihmetellään kun ne paskanväriset kamelinpaskahökkeleistä tänne paenneet pedarit sun muut sekasikiöt ahistellee joka nurkan takana. Mutta eikkai se mittää vissii nykynuorisua haittaa, saavat huomiota, ja tiiä vaikka neitsyydestään pääsis jo viimestään 8-vuotiaana, että saa sitten päiväkerhossa sillä leijjua muille ihquille.

Ja millonhan se ranttautuu tännekki se mahtava asia että ruvetaan ittijjää leikkellee reeeilusti ennen edes täysikäsyyttä. Ootampa vaan, ja nauran sitte makiasti. Niiku tämä pelle BB:stä, ja oliko jostaki chätistä, vetyperoksiidiblondi tekokynsinnee ja tekotisseineen, jotka reppana oli saanu jo oliko se 17-vuotijaana. o.Ô Hävettäs minua ainaki, sen verra naurettii, ku joskus tuli kyseistä roska ohjelmaa kyylättyä ajankuluksi.


Onhan tuota ihtelläki joku vähäpukeisempi kuva, niinkun nämä yhdet missä tanssin rakkaan ystäväni kanssa. (Kyseiset kuvat ei pitäs näkyä kuin ystäville, en hae mitenkään siis huomiota muulta kansalta, kiitos...) Ja jossain kuvassa saattaa minulla jonkunverran rinnat näkyä, mutta mihin vittuun mä ne tunkisin? En ole tarkoituksella niitä tunkenut mielestäni näkyville. Ne nyt vain on. En ole pomppinut alusvaatteisillani, ja tuokin eräs kuva, jossa näkyy paljasta jalkaa (repeän.. .XD) NIIIIIN kyseisessä kuvasssa minulla on sortsit jalassa. En siis ole hyppinyt alusvaatteisillani ja kovinkaan mielestäni mitenkään erityiseemin poseeraillut vähäpukeisena tissit törröllä perse pystyssä.

Ja turha tulla sanomaan että "Olet vain kateellinen muille." Niin asiahan ei näin ole. Olen vain ensinnäkin joittenkin ihmisten puolesta ihan todella häpeissäni, joidenkin puolesta tosi huolissaan ja osalle taas ei voin kuin ihan muuten vaan nauraa.

Voin sanoa suoraan että ennen kun sairastin syömishäiriötä (bulimiaa ja anoreksiaa) ihannoin juuri nöitä kaikkia kamalia langanlaihoja vetyperoksiidi blondi nukkeihmisiä täynnä kaikenmaailman botokseja ja silikooneja, tekoihmisiä. Tässä nykyajan sairaassa maailmassa minäKIN hain hyväksyntää olemalla sairas, koska en kokenut sitä muuten saavani. Mutta nykyään, vaikka välillä edelleen mielessä pyörii joskus laihduttaminen, niin olen päässyt yli tollasesta ja minua oksettaa katsoa nuita "täydellisiä" ihmisiä ja harmittaa niiden puolesta jotka sitä ihannoivat.

Minä koitan rakastaa parhaani mukaan itseäni tällaisena, ja olen huoooomattavasti onnellisempi ja haluttavampi omana itsenäni, ei tarvitse esittää ja olla yrittää olla jotakin, mitä kukaan ei oikeasti ole. Ja todellakin, uskallan jopa myöntää rakastavani itseäni! Ikinä ennen en sitä ole osannut tehdä, silloin kun tavoittelin luurankokehoa, vitivalkoisia hiuksia, liimailin tekokynsiäni ja muuta turhaa paskaa... Ja sekin että ensinnäkään toista ei voi rakastaa, jos ei itseään rakasta, ja eräs ihminen joka minua rakastaa, on saanut minut myös rakastumaan itseeni. :)

Voisin selittää vaikka romaanin verran taas, mutta kukaan tätäkään vissin lue, eikä se haittaa. Kunhan saa itse purkaa... :)
Olisipa kaikki ihmiset vaan omia itsejään. Olisivat onnellisempia. Ja kauniimpia.Peeeeeace_&_Looooove.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.