IRC-Galleria

Enkelitomu

Enkelitomu

Ulos ei pääse kun oot kerran menny sisään. Helvetistä taivaaseen ja sieltä takasin. Elämästä paeta, olla ihan sekasin.

HHHAHAHHAHA! :DDTorstai 05.08.2010 04:32

vittu mää en kykenekkää vielä mennee laittaa ruokaa ku pakko nauraa täs koneel :D mikkää ei oo nii parasta viihdettä ku nauraa nuille Nyt!:ssä pyöriville kuville xD kaiken maailman vetyperoksiidipersenaamat kuvanneet itteesä joka saatanan ilman suunnista, on kuvia joka kehonosasta, löytyy:

karvasia sellureisiä, on ihquakin ihqumpia tekokynsiä, kivoja pikkuperse pyllistyksiä, varpaita,sormia,tekoripsiä,silimiä polovia ja korvia ja tissejä,pusukalaturpia, tissejä,tissejä ja vielä vähän lissää tissejä...

(...ilman paitaa herut ofc hox, soon niiq yber hothot!!1) ja nehän kuuluu siis tänne irc-galleriaan nykypäivänä. jossei sul oo galtsus alastonkuvaa susta ni oot out. kuvassa sallitaan olevan kaikenmaailman tärkeimmättilpehöörit esim tissit ja perse.

ja ku ne kaikki on vaan niin ihqui ku on paljast pintaa ja sillleeeeeeeeeeeeeh. ja sit noon niiku nii häpii ku kaikki karvaset ukot vauvasta vaariin on kaikki niiku et oot niiku nii prrrrrrvekt. niiku.

ja niiku ku kaikki nää o siis näit pikkupikkupenikoita enimmäkse. vanhempi väki on vaan noloa. :D miksei ne tunge niitä tissejään esmes alastonsuomee tai vaikka kuvakkeeseen! JEEEEEEE!

en tiiä hajoon. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

VITTU OMISTAXXXX??11!!ISOL JA PALJ TXTT!!!111 JA LISÄÄT BOXXIIIHH!!!11 JA VITUST SYDMMMIIIIHHHH !!1

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.