IRC-Galleria

Wanaja festival, HämeenlinnaSunnuntai 19.07.2009 16:26

Eilen oli oikein mukavaaaaa! Ennen töitä päätettiin Tepsun kanssa hörppästä karpalot ja kyllä maistu siinä helteessä, nam <3. Hengailtiin vippiläisten karusellissa, meinattiin kaataa bajamajat ihan vaan mutahoidon toivossa, naurettiin Michael Monroen käsilaukulle ja Automatic Eyen kitaristille, joka käytti paitaansa koko keikan+illan ja joka toimi samalla hikipyyhkeenä, nam. SA-teltassa oli hupaisa meininki, sämyyllä juttu luisti :D hohohoh.
Ai niin! Ei paljoo naurattanu kun yhessä vaiheessa radiopuhelimeen yhtäkkii joku sanoo "Sunrise Avenuen Samu haluais uimaan, löytyykö lähistöltä mitään paikkaa?" :D Sinne lähijärveen (tai mikä lie) ne meni polskimaan ricardon kanssa sitte.

Työt suju lepposasti, ei ollu pahempia örveltäjiä..

Sunkkarit sitten katteltiin lavan ja turva-aidan välissä, oli melkosen jännää. Kerrankin ei ollu ahdasta ja sai vaan olla :) Keikan jälkeen on the backstage oli hikisiä miehiä, äyh. Vielä piti mennä hetkeks töitä jatkamaan ja sen jälkeen vippitelttaan istuskelemaan, jossa oli myös esim. pitkä vaalea hifk-paitaan sonnustautunut miesh, oi voi :D daddy tiger. ymsyms... ;)

+ paaaaaaaaaaljon muuta mukavaa!

Kiitos erityisesti Tepsulle, päivä ei ois voinu olla täydellisempi. Irreekin oli kiva nähä :) jjaau.
Enni kiiiittää syvästi kaikkia, siis IHAN kaikkia ;) diudiu.

nii ja ps. OI on edelleen aika ihana. No on ne muutkin, mutta joooo.. ;)


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.