IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

Ne kauneimmat joululaulut <3 osa 6Tiistai 23.12.2014 21:37

On perinteisen jouluhaasteen aika.

Olisiko mitään kauniimpaa kuin julkkisten tulkinnat joululauluista? On suorastaan hankala arvioida, mikä on ihaninta: raskasta musiikkia tekevien metalliset vaiko sitten amerikkalaisstarojen muoviset tulkinnat, jouluräppi vai jouludisko, läpät vai vakavissaan korkeimpiin oktaaveihin kohoavat kiljumiset.

Haaste on yksinkertainen: kuuntele oheiset yhdeksän joululaulua ja yritä kestää. Videoiden kuunteleminen muuttuu biisi biisiltä tuskaliaammaksi, ja lopussa viimeistään Celine Dionin luulisi räjäyttävän korvat verille korkealla äänellään. Videoita ei saa skipata (poikkeuksena Ariane Granden video siinä vaiheessa, kun itse kappale on loppunut). Lopuksi kerro selviytymistarinasi tai mainitse, missä kohtaa listaa oli pakko lopettaa.

Tässä kappaleet valmiina Youtube-soittolistana:

https://www.youtube.com/watch?v=jQU5efRXWOk&list=PLYDpU3FaaPD3JYnivEPbCmGjlXAZ9H-4J

Matti Nykänen – Jälleen joulu on
Ariana Grande – Santa Tell Me
Gunther – Christmas Song
Kaija Koo – Jouluksi kotiin
Elastinen – Joulubiisi
Elize Ryd feat Tony Kakko – Julen är Här
Various artists – Santa Baby (rap version)
Jessie J – Silent Night
Celine Dion – Oh Holy Night

Tämän vuoden kauheimmat kappaleet ovat UPEAAN äänenkäyttöön luottavia tulkintoja. Tämän vuoden lista on mielestäni sangen monipuolinen: mukana on niin hip hopin kuin raskaammankin musiikin tekijöitä, unohtamatta tietenkään läppäbiisejä, amerikkalaista muovihuttua ja muita myötähäpeää aiheuttavia lauluja. Kokonaisuudessaan pidän listaa itse aika helppona, mutten kuitenkaan niin helppona kuin viime vuonna. Ehkäpä tulevaisuudessa pitäisi tehdä The Best Of -listaus, jossa mukana olisi aiempina vuosina kuullut Miley Cyrusin, Katy Perryn, Maroon 5:n, Lil Waynen, Petri Nygårdin ynnä muiden ihanuuksien tulkinnat kaikki yhdessä paketissa?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.