IRC-Galleria

Etini

Etini

Serious Jibber-Jabber

TervehdysLauantai 15.08.2009 03:23

Vietän tässä tylsää koti-iltaa. Käyn puolitehoilla. Kokis lasi kourassa mietiskelen ja ihmettelen maailman menoa. Ei ole oikein minkään näköstä tekemistä, tai no olis mutta sitten toisaalta taas ei. Olen äärimmäisen alakuloinen, monesta asiasta - yksäril voi tulla kyselee tarkemmin.

Olen helvetin väsynyt, isolla veellä. Lääkkeet pisti unettaan ja meni koulupäivä aikalailla sivu suun. Ja viisaritki pyöri päiväl NIIIIIIN hitaasti :( Mut onneks pääsin kotiin pötköttään vihdoin siinä puol 3. Maanantaina olis sitte vuorossa schoolday nummer två ja ensimmäinen päivä autokoulussa. Kävin juoksemassakin tänään. Juoksin sateessa, se oli itse asiassa aika virkistävää. Huomenna olis salipäivä vuorossa, sekin on virkistävää.

Tiiättekö muuten, miten voikaan tietokone kerätä niin hirveästi pölyä? Kurkistin tänään sinne sisälle ja se oli ihan jumalattoman pölyläjän peitossa. Noh, imurilla tekee ihmeitä.

Musiikki herättää muistoja: Kuuntelin tänään Audioslaven Shadow of the Sunin, jota en muista kuunnelleeni aikoihin. Tuntui kivalta kuulla se pitkästä aikaa, sama kappale löytyy myös elokuvasta Collateral, josta kappaleen alunperin bongasinkin. Tällä viikolla Grizzly Bearin Veccatimest, Modest Mousen No One's First and You're Next ja Rise Againstin koko tuotanto soineet aika tiuhaan tahtiin. Kokeilkaa.

Tässäpä näitä murinoita, innostuin vähän rustaamaan, sori. Nukun muuten tänä yönä lattialla - tosimiehet nukkuu lattialla.



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.