IRC-Galleria

Etini

Etini

Serious Jibber-Jabber


Juon nykyään ihan liikaa kahvia. Eilen meni ainaki kuus kuppia, olen kerennyt juoda tälle aamulle jo kolme kuppia. Montakohan kuppia huomenna? Onko liika kahvin juominen haitallista terveydelle? En tiiä.

Noin viikko sitten, netin syövereihin ilmestyi Interpolin upouusi single, Barricade. Siitä asti olen tykittänyt ko. kappaletta vähintään sen 5-6 kertaa päivässä - parhaana päivänä 12 kertaa päivässä. Aika sanoinkuvaamatonta, miten hyvä kappale on kyseessä. :) Arcade Fire ja The National ovat myös jostain syystä ottaneet minusta niskalenkin. Arcade Firen uusin levy, The Suburbs on helvetin kova levy, suosittelen lämpimästi kaikille Indie-musan ystäville.

VIIIIIIIIIELÄ ois yks viikko töitä. Sitten alkaa se minun "loma", joka voi jatkua periaatteessa jopa ens tammikuuhun asti, jos en töitä mistään saa. Ei joutilaana oleminen ole kivaa. Mukavaa ku ens viikolla saan tänne huoneesee mun tädiltä tosi hienon sohvan. Sitä odotellessa. Ainii ja satuinpa ostamaan kitarankin viime viikolla. Siinähän se on aika mennyt sitä viritellessä ja laittamisessa soittokuntoon. Pitää alkaa harjotteleen. :) Huonekki pitäis vissii alkaa siivoon, aaaaaaaaaaaaa. Semmosta tällä kertaa, pitäis huomiseksiki suunnitella töihin ohjelmaa, joten hommaa kyl olis. :S
Mutta tässä se on, Interpol - Barricade<3. Nauttikaa, adios!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.