IRC-Galleria

Etini

Etini

Serious Jibber-Jabber

ALALASunnuntai 15.08.2010 22:51


Hieno päivä oli kyl eilen. Kävin etelässä reissaamas päivän ajan. Tuli ajettua skootterin kyydis ympäri Vantaata, hengailtua mukavien ihmisten kans korsossa, käytyä Heurekassa ja katsastettua VIHDOIN JA VIIMEIN toki myös Editors livenä (joka tarjosi kyl niin paljon kuin sitä tuli odotettuakin). Heureka taas oli aika boring mesta, dokumenttisalin sohva kyl oli mukavan lökösä ja otin siinä pienet unet aamusta ku kukaan ei huomannu. :) Juna tosiaa saapu tikkurilan asemalle puol 7 aamul ja en ollu nukkunu yhtään edellisenä yönä.

Kuitenki tulin just himaan, olo on tällä hetkellä aika nolla - väsyttää ja kurkkuki kipeänä mut mikäs siinä. Hieno reissu anyways. :) Pitää alkaa enemmänki harrastaan tällasia reissuja tulevaisuudessa. En muuten maksanut mitään koko Ankkarockin-lipusta! Koska järjestäjät kämmäs sen jotenki ja pääsin sisään jopa vielä VIP-portista, hihi. Huomenna ois työhaastattelua luvassa ja hyväl lykyl siitä vois syksyksi duunipaikka irrota. Saapi nähdä.

Interlolin uus levy on saatavilla vihdoin hyvälaatuisena, ahh pitää kuunnella sitä tässä ilta oikein huolella, samalla kun juon kaverilta saamaani karpalolonkeroa. Kuulinpa lisäks huhua et Yorken Tomppa oli soittanu livenä uutta Radiohead-matskua Big Chill -festivaaleilla Englannissa. Honey to my ears.

Oon tässä viime aikoina miettiny miten kämästä tääl korves on asua oikeesti. Tääl ei ikinä järjestetä mitään hienoa ja mielenkiintosta, kylän raitti on yhtä kuollu ku hautausmaa ja periaattees kaikki tuntee toisensa ja samat vanhat naamat tulee kadul vastaa päivä toisensa jälkeen. Haluaisin vaihtelua kiitos. Onneks lähden koht opiskelemaan jonnekki nevadaan täältä. :)) I'm going to like this.



NÄNNÄNNÄÄ, heiluttakaa päitänne tän tahtiin tää ilta:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.