IRC-Galleria

Etini

Etini

Serious Jibber-Jabber

Na Na Na (Na Na Na Na Na Na Na Na Na)Lauantai 25.09.2010 04:19

Blogi löytyy myös osoitteesta www.etini.blogspot.com :)



My Chemical Romancen uuden levyn ekan sinkun nimi on on aikamoinen. Tiedä sit onko tuolla mitään suuremman luokan merkitystä? Veikkaan, että ei. Mutta kyseessä on pitkästä aikaa rehellinen rokkikappale, joka on oikeasti tarttuva ja hyvä. Ei oo lähellekään yhtä dramaattista menoa kuin MCR:n edellinen levy tarjosi. Koko päivän soinu päässä tuo naaaaaanananaaaaaaaanananaa, jostain syystä pidän tuosta kappaleesta myös paljon. :) Tulee iha neljän vuoden takaset muistot mieleen, ku luukutin Dead! ja Welcome to the Black Paradea kuin viimeistä päivää. Sain myös vihdoin tällä viikolla tuon aidon Interpolin neljännen albumin käsiini ja olihan se kieltämättä aika siisti fiilis - levy jota oon odottanu viimesen vuoden ajan kuin kuuta nousevaa, on nyt tuossa mun nenän edessä. Olen myös ostanut kuluneella viikolla Morrisseyn Greatest Hitsin, Raveonettesin In And Out of Controlin ja Kelen The Boxerin. Hyviä levyjä kaikki :) Hakusessa nyt ois ainaki vielä tuo The XX:n debyytti.

Pääsin tällä viikolla YleX:n X-Ryhmän lähetyksen neljä kertaa! Siis aivan oikeasti. Maanantaina kommentoin Interpolin tehobiisiä ja noi Toni ja Venla sit toisti sitä kommenttii siel lähetykses vähä väliä. "Juho Lauri on käyny kommentoimassa pitkästi tämän viikon tehobiisiä, tee sinäkin samoin!" :D Torstaina sit osallistuin toho välispiikkiin ja voitin sen skaban! Palkinnoksi sain Against Me!:n levyn nimmareilla + sit öö jonku kassin ja viel Estellen levyn. Odotan innolla ku se paketti saapuu mulle ens viikolla. :--) Noi kaikki löytyy Yle Areenast tosiaan. Uuden Guitar Heron piti tulla mulle tänää, mut ei sit tullukkaa. Ensi viikkoa odotellessa siis.

Sain töitä tosiaanki tässä, mutta niiden alkaminen siirtyyki vasta lokakuulla, eli tässä saa siis relaksoituu viel muutaman viikon ajan ennen ku joutuu alkaa taas kokemaan niitä karmeita aamuherätyksiä - hui helvetti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.