IRC-Galleria

Etini

Etini

Serious Jibber-Jabber

mOIgOLANTorstai 30.09.2010 23:43

Blogi löytyy myös osoitteesta www.etini.blogspot.com :)


Tänään vietetään virallista jumalanpilkkapäivää, on Rikun nimipäivä ja myös Viiltäjä-Jack tappoi kolmannen ja neljännen uhrinsa, Elizabeth Striden ja Catherine Eddowesin vuonna 1888. On ollu siinä mielessä ihan kiva päivä, että on tullu liikuttua aika paljo. Kävin aamulla salilla, sitten jaksoin kävässä koiran kans pitkän juoksulenkin, siitä sitten salibandypeliin ja lopuks vielä tein nuo vatsalihashommelit kotona. Jihuu. TV on the Radio on pyöriny soittimessa jo vissiin viidettä päivää, eikä mun into ota laantuakseen vieläkään. Mahtavia levyjä nuo kaikki, mitä ne on pienen historiansa aikana kerenny julkasta. Erityisesti "Dear Science," on levy, jonka jokaisen vähänkään indie-musasta diggaavan pitäis kuunnella lävitse.
Pitäis alkaa siivoileen huonetta, koska tämä on aikamoisessa sekasorrossa tällä hetkellä. Aloitan sen kunhan saan syötyä ensin. :) Ens viikolla pitäis vissii lähteä käymää tuol Tampereel mutka. Junaliput ja sun muut pitäis katella täs valmiiks ja sillee. Sellaista Noi koirat on oikeesti ollu niin vauhdissa koko helvetin päivän. Nyt ku ne nukkuu, tuntuu nii autuaalta fiilikset täällä. Tuota pikku koiraa käytin päivällä siis tosi pitkän lenkin ja silti se niinku tyyliin hyppi sen jälkee seinillä ja raahas jotai leluja mun jalkojen juureen. Aikamoista.
Eilen käytiin veljeni kanssa tosiaa vähä kuvailemassa yöllä tuolla jossain. Oli kyllä ihan saakelin kylmä ja kun ei ollu edes hanskoja mukana, nii tuntu että kuolee siihe hyiseen ilmaan.

Ei kai tässä sitten muuta, illan jatkot kaikille. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.