IRC-Galleria

Etini

Etini

Serious Jibber-Jabber

Editorssii ja kouluhommiaMaanantai 28.09.2009 23:52

Heipä hei. Tänää tuli YH:n tulokset ja se meni ihan kivasti, yli odotusten kyl. Hauskan tästä tekee se, että kirjotustilanteessa itelle iski melkee paniikki, että tuleekoha tästä helvetin kokeesta mitään tai pääsenkö edes läpi, kun ei presidentin valtaoikeudet ja vapaakaupan salat oikein ollut muistissa. Opettaja kuitenki tykkäs, joten mikäs siinä. Tietenkää ei vielä voi tietää, että tykkääks ne sensorit sitte hyvää vai pahaa. :S


Lisäksi tänään pitkä odotus palkittiin - Editorsin In This Light and On This Evening ilmestyi netin syövereihin, josta sen kävin sitten kiltisti poimimassa. Itsellä vain vähän epäilyttää tää Editorsin uusi, elektronisempi tyyli, joka nyt ainaki päällisimmiltä puolin enemmän pistää suupielet alas kuin ylös. Hymyn huulille toi kuitenkin Paramoren uusi levy, joka oli kyl iha hassu ja toimiva kokonaisuus. Sitä varmaa tulee tässä kuunneltua aika säännöllisesti.


Ei kai täsä muuta =)

ChaoTorstai 24.09.2009 23:27

Just tulin kuntosalilta. Olipa kylmä ajaa pyörällä. Melkein jäädyin mut onneks en. Täl hetkel kuuntelussa Paramoren uus levy, joka nyt lähtökohdiltaan on iha siistii menoo - pitää kuunnella nuita kappaleita tässä lisää.


Ei kai mitää muuta(?) - Kivi tippu hartioilta ku kirjotukset loppu ja noi matikan läksyt tuossa odottaa tekijäänsä.

Porcupine Tree - Time Flies

Moooiks

HeipMaanantai 21.09.2009 23:57

Tänään ollu iha jees päivä. Kävin koulussa istumassa yhen oppitunnin, ajelemassa autolla ja pomppimassa salilla ja sillee. Tällä hetkellä olis yhteiskuntaopin lukeminen työn alla, ei oikein maistu mutta pakko mikä pakko :/. Huomenna olis lukupäivä ja toivon, että saan jotain sentää aikaseks. Lisäks olis matikan läksyi, äidinkielen töitä ja muuta duunii iha hulluna.

Mut siis nii, Porcupine Treen uusin levy, Arctic Monkeys ja Editorssi ollu iha kivassa kuuntelussa tässä viime päivinä. (Y)

HeiPerjantai 18.09.2009 17:46

Kävin krijottamassa routsin kielen. En tiiä kyl miten meni, tai no meni se ehkä paremmin ku toi preli kuite 8). Perse vähän puuduksissa tällä hetkellä. Tänään oikeasti vietän vapaaillan kaikista kouluhommista. Ja Ruotsin kirjoihin en koske enää ikinä.


Imogen Heap - Hide and Seek


=)

APUATiistai 15.09.2009 21:54

Musen Resistance kilahti tänään postiluukkuun, jeah. Joo ruotsin preli meni muutes aikalailla penkin alle - niin kuin oli odotettavissakin. Noh ei kai siinä. Pitää lähteä tästä salille ja jatkaa sitä murehtimista sit sen jälkeen :/
PANIIIIIKKIIIIIIII!

YarrrMaanantai 14.09.2009 20:53

Moikkelis moi. Nyt on taas aika rustailla tänne jotain jännää. Just tulin autokoulusta ja huomenna olis ajo vuorossa kello 10. Ens viikol onkin sitten 3 ajotuntia, joten hyvää vauhtii täs ollaan sitä korttii hommaamassa. Ruotsia pitäs olla tälläkin hetkellä lukemassa, pitääpi kohta alottaa. Band of Horses, Arctic Monkeys ja The Beatles soineet aika mukavasti viime aikoina.


Nyt vähän ruokaa, löhöilyä, musiikkia ja valmistautumista Ruotsin YO-koitokseen.


Arctic Monkeys - Mardy Bum
Band of Horses - No One's Gonna Love You
The Beatles - Can't Buy Me Love

PööTorstai 10.09.2009 18:07

Heipä hei. Olen vähän väsyny - eilen tuli valvottuu ja sitä edellisenä yönä myös. Tänää oli ruotsin preli ja huomasin kyllä surukseni että ei näillä taidoilla siitä kyllä selvitä. Pitää kyl skarpata ja tehä niitä saakelin aineita joka päivä ainaki viistuhatta - sit osaan kirjottaa kokeessa aineen vaikka kukkaruukkujen verisestä sodasta.

Nyt näyttää myös siltä, että kyllästyin tohon Musen uusimpaan ennen ku levy on edes ilmestyny kauppoihin - miten mahdollista? Ehkä mä oon hypenny sitä liikaa viimeset pari kuukautta. Noh Editorsin kolmatta jo sitten odottelemaan 8)

miysKeskiviikko 09.09.2009 01:58

RESISTANCE SOI<3ei muuta kommentoitavaa tällä hetkellä 8)

HaaaaasliMaanantai 07.09.2009 17:39

Mooips. Tänää oli ruotsin kuulunymmärryskokeet YO-leimalla varustettuna. Olihan toi melekonen kokemus, ekat pari tehtävää meni vähä niinku lotolla mutta oikeesti siinä lopussa sain kyl juonen pääst kii ja sain lätkästyy iha hyviä vastauksia, hyvä minä. Sit ku lähin koulusta nii pyörän kumi puhkes ja jouduin tallustamaan kunnon kaatosateessa kotiin, hyvä minä. Tänään olis suunnitelmissa tehä läjä läksyjä, kuunnella uutta musea, kävässä autokoulussa ja tsekata salkkarit ja bb. Joten hommaa piisaa, indeed.

Haluan mun puhelimen takasi, oikeasti. Huomenna sen vissii saan, on kyl mielenkiintost nähä kui monta puhelua ja viestiä siihe on ilmestyny.

Käy muute sääliks yht jeppee aika paljon :/

HeiSunnuntai 06.09.2009 14:21

Karmivaa, huomenna olis ruotsin kuuntelut enkä oo pistäny tikkuakaan ristiin - pitäs vissii tehä tänään jotain. Huomasin tässä hiljattain kans, että minun kännykkä oli jääny autoon. Se ei nyt kuullosta vielä niin pahalta, mutta ku ottaa huomioon että isä lähti sillä työreissulle Norjaan pari päivää sitte niiin johan alkaa keittää, se tulee takas vasta ens viikolla :S.

Ainii, tää kuullosti muuten aivan älyttömän kovalta, varsinki toi outro<3 http://www.youtube.com/watch?v=7PMKk3sLgVo&feature=related pitääpä olla ens viikolla korva tarkkana, ku Yleäksä alkaa pistellä Miyssin uutta matskuu joka päivä ulos radiosta.


"And tonight we can truly say, Together we're invincible"