IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tää on unipäiväkirja melkeen, koska selitän tänne aina unia ;D Mutkun nään niin paljon unia, jotka on hauskoi ja jotka muistan!

Noniin, nyt oli sit kaikkii lukioit ja amiksii menny johin huvipuistoon, et siel oli niinkun koko päivä vaan jotkut tietyt lukiot ja amikset riehumassa, siis niiden oppilaat, ei niinkun ne rakennukset, aattelin selventää jos joku luuli. Noh, törmäsin MIKKOON siellä sen jälkeen kun olin käyny jossain laitteessa joka meni ihan ympäri ämpäri ja sellasta. Istuttiin rappusille koska mun pää oli ihan sekasin, kun se laite oli pyöriny niin paljon. En muista yhtään mitä juteltiin, mutta juteltiimpa kuiteskin, keräsin Mikolle kukkia.
Siinä aika meiän lähellä oli roskis, jonka luokse Kaius ja Jenni ilmesty, koska Kaiuksen piti heittää sen jätskistä paperi sinne, jätski oli oranssi ja Kaiuksella oli vihreet housut, jois oli vyö, Jennillä oli rastat ja sininen huivi.
Siinä sitten jutusteltiin taas Mikon kanssa jotain ja nähtiin autoletka, hirvee määrä samanlaisia autoja, joten päätettiin sit hyppää niiden päälle [?] ja matkustettiin autonkatolla johkin paikkaan mist sai hakee kaikenlaisii erilaisii jätskei ja mentiin sit sielt ottaa kaikkee, mä otin kaikkii erilaisii suklaajätskei ja sellasii vaaleenpunasia karkkeja ;D

Sit hävitinkin Mikon ja menin kampaajalle, koska halusin vaaleita raitoja ;D Noh, se laitto mulle kaks vaaleeta raitaa ja leikkas mulle otsiksen ja suutuin ;D mut sit se jotenkin saikin ne hiukset kivasti ja jotain ja lähin kotiin ;D

äiti; mie kyl näytän paremmalta meikin kanssa, mut eveliinan ei kyllä tarviis laittaa yhtään mitään.

Äiti pelasti mun päivän, kiva kuulla tollasta kommenttia ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.