IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

bgfnmgfPerjantai 31.10.2008 13:01

Kävelin ja juoksin muutaman kilometrin vesisateessa. Aattelin viel pelaa vähän itgtä, jotta huvittais enemmän mennä suihkuun :D.

Mun koneelle on jostain eksyny yks Liven biisi ja voi että kuulostaa hyvältä, vaikken oo tätä kyseistä biisiä ees koskaan aiemmin kuullu, mut Live <3, kuuntelin sitä joskus yläasteella paljon! Täytyykin ettiä Livee lisääää. Suosittelen muillekin!

Meen tänään Jussin kaa mäkkiin, ihihihih :D. Ja totesin äskö, et näytän ihan kivalta ^^. Ja siitä tuli mieleen et Samppakin näyttää kivalta :D Juttelin sen kaa vähän tänään. Tajusin kans et toissaöisen unen mies, joka koitti iskee mua, oli Jimi Pääkallon ja sen idolswellun välimuototyyppi. Tajusin kans myös et tatuoinnit on vaan jotenkin tosi hot juttu musta <3______<3 tai siis jos ne on nättejä ja sopii ihmiselle. Oon siis tietty niinkun aina tykänny tatuoinneista, mutta eilen vasta tajusin, et mun mielipiteeseen siitä, onko joku mies hot or not, vaikuttaa aika pitkälti se, että onko sillä nättejä tatuointeja. Monet voi kyl olla hotteja ilmankin, mut monet notit muuttuu hoteiks tatuointejen takia :D. Että semmosta avautumista tänään, vaikka oikeesti kyl en törmää hotteihin ihmisiin kun unissani. Oikeessa elänässä Jussi on hotein <3. Eikä muita oikein olekaan eikä vastaan tulekaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.