IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 27.12.2005 18:55

Jää kirjoittamatta tänne ihan huomaamatta! Maanantait on näköjään olleet tässä kuussa epäkirjoittajaystävällisiä, koska vain yhtenä maanantaina on merkintä.

Tänään ei oo jees, tänään jos multa kysyy et mitä kuuluu, jota ei kyllä saa multa kysyä, mutta anyway, en vastaisi hyvää, vaan todennäköisesti; musiikkia, jos musiikkia juuri kuuntelisin. Miksen kuuntele musiikkia, siinä vasta kysymys, last.fm;n radio ei toimi! Eli pitää varmaan tyytyy siihen paskaan mitä tää kone tarjoaa. Onneks oon saanu Leenalta ja pekalta muutamat kuunneltavat biisit.

Mut tää on oikeesti aika friikkii, mulla menee aina hyvin, tänään ei vaan luista. Tänään suruttaa ja on kieli kipee, oon jo meinannu purasta siitä palan monta kertaa, kädessä haava jota kirvelee, polvee särkee ja pikkurilli jotenkin vääntyny ja tissikin kipee!

Ei huvita olla mesessä, ei huvita jutella mesessä kenenkään kaa. Näin pahaa unta :/ Siitä tulee pahamieli kun sitä miettii... :/ Unohin kertoo sen unen ipsulle, vaikka kaks muuta unta kerroinkin. Yöllä ahdisti, hikoilutti ja oli törkeen kuuma. Tuntuu että oon ollu ipsulle ihan hirvee eilen ja tänään, tai no, en eilen ehkä, mut tänään :/

iTunesilla en haluu kuunnella musaa, koska tekee mieli kattoo niit hienoikuviota jotka menee musiikin mukaan ja ne on iTunesis ihan rumat ;( Joten käytän sit media playeriä. moi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.