IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

bnaöSunnuntai 22.02.2009 23:24

Jussin kaa oli ihanaa asustella viikko mut tää on kans tosi kivaa olla taas kotona! Täytyy kyl tunnustaa et oon oikeesti tosi eläinihminen. Menin ekana ku sisään pääsin kattomaan koiranpentuja ja nostin yhen syliin, se oli niin ihana <3. Ja sit Harry Potter ja Irkkujapsi on kasvanu ihan kauheesti ja ne on niin ihania, varsinkin Harry Potter ja Enna oli super ilonen ja Ebony kans ku tulin kotiin ja Nuppu ja Mustikkakin heräs tervehtimään ^^. Tatu ei kyl reagoinu mitenkään, se ei ollu kait ees huomannu et olin poissa :D.

Jotain muutakin piti kirjottaa, esimerkiks nyt yleensäkin lomaviikosta, mut en jaksa nyt muistella et mitä kaikkee tapahtu :D. Voisin mä Jussin kaa muuttaa keskenään asumaan, mutta kyllä mä vielä tykkään olla kotonakin tän kaiken hälinän keskellä ^^. Et pysyn täällä vielä jonkin aikaa, ellei aleta potkii pois!

Ja ainiin, olin saanu yöpöydän sillä aikaa! Viimeks olin saanu kirahvitaulun! :D. Niin ja käytiin hoitaa yhtii lintuja Jussin kaa ja tänään siel pihalla vilisti kolme söpöö metsähiirtä ja laitettiin niille ruokaa kun lähettiin ^^.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.