IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

np. Jeff Buckley - HallelujahTiistai 28.11.2006 13:45

toi on niin kaunis biisi, mut mulla on hiukset likaset, täytyy käydä suihkussa.
Nukuin tänäyönä enemmän kun neljä tuntii, nukuin joku 12 tuntii. Heräsin jossain vaiheessa yöllä ja luulin nähneeni hämähäkin mun kädellä, mut se olikin toi punanen nauha.
Näin uuunta! Siel oli ihana hevonen, semmonen niin nätin ruskee, se ei tasan ollu mikään normaalin ruskee! Se hevonen loisti kaikkien joukosta ja sillä oli niin lämpimät silmät ja se oli mun ystävä, ihan kun Ebonykin. Paitsi etten mä omistanu sitä hevosta, se oli yhen nuoren komeen ja hyväkroppasen miehen, joka pesi hevosiä vesiletkulla Pakankylän koulun pihassa. Sen miehen ihan semmonen oma hevonen, jol se aina ratsasteli ympäriinsä, oli musta ja se oli kauheen vilkas ja ilonen heppa, silläkin ratsastelin välillä.
Estin yhen tappelunkin hevoseni kanssa, kun huudahdin ettei siinä ole mitään järkeä tapella.
Koulun pihassa oli yhtä kaunista illalla, kun kerran Simon kanssa kun pellolla istuttiin ja oli laulaviakukkia, joita kokosin heinään kiinni ja kimalaisia, jotka pörräs, yhtä kaunista, eikä unessakaan ollu kameraa mukana ;/

Onneks saan aina unessa välillä ratsastella, niin eipä tartte tallille oikeesti lähteä ;D

Ton unen jälkeen lähin jonnekin meediojuttuun ja siel oli Sari Autio ja sit joku mukava nainen ja peilejä, muuta en muista ;D

Ja eilinen maanantaileffa oli aika jänskä ja siin oli Sex feet under homo! ja Armageddon AJ. Ja sit se ei niin kovin kaunis nainen.

ENkä oo tehny niit kaikenmaailman testei ja kyselyikään tänne päiväkirjaan piiiitkäääään aikaan, jeejee ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.