IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

nfgndcfPerjantai 29.02.2008 12:23

Tänään nousin väärällä jalalla ylös, mitä se sit ikinä tarkottakaan.

Olet rauhallinen, luova ja huomaavainen henkilö. Saatat usein vaikuttaa ujolta, varautuneelta tai viileältä. Sinulla on harvinainen kyky omistautua syvästi sekä ihmisille että asioille. Ihmistyyppisi ohjaa käyttäytymistään vahvoilla sisäisillä arvoilla, eikä niinkään logiikalla tai järkisyillä. Jos sinut pakotetaan toimimaan faktojen ja logiikan tasolla, sinusta syntyy vaikutelma toiselta planeetalta tulleesta olennosta. Sovellut ammatteihin, joissa voi ihmisten kanssa soveltaa empatiaa ja keskustelua. Kaltaisesi ihmiset ovat usein uskonnollisia, hengellisiä tai filosofisia, ja näkevätkin oman elämänsä matkana tai tehtävänä. Järkeilyyn taipuvaiset ihmiset saattavat pitää sinua mystikkona tai haihattelijana. Ihmistyyppisi elämää leimaa usein puolison, ”sielunkumppanin” etsintä. Etsit kaiken aikaa tasapainoa, koska kaipaat yhtä aikaa rauhaa ja yksityisyyttä, sekä kontaktia toisiin ihmisiin. Tästä syystä sinulla on taipumus vaipua alakuloisuuteen.

Taidan olla aika tommonen.

kjyfkjkyTorstai 28.02.2008 22:56

Oli nättejä mukeja, muttei ollu rahaa koulussa mukana, nii en voinu ostaa ;( Mietin viel aamulla et en mä lompakkoo tarvi :D

1834Torstai 28.02.2008 00:16

Tänään nauratti! :D <3

jyt,kdTiistai 26.02.2008 18:34

Hihi kävin Mantalla ^^.
Valitsin sielt vähän musaa mulle! Kohta on kaikkee kivaa kuunneltavaa ^^.
Mut horoskooppi sano, et oon väsyny ja et ois liikaa hommaa. Liikaa hommaa tuntuu kyl olevan! Mut huomenna on aika sikana hypäreitä, että voin sillon tehä psykanhommii nii voin rauhas lueskella ussaa tänään ^^. Haluisin auttaa ihmisiä, tarviiko joku apua?

öögoighlikh.knMaanantai 25.02.2008 19:15

Tein tos vauhdilla kouluhommia, koska oli niin nätti ilma ja halusin päästä uloskin. Sit sain melkeen kaikki tehtyä ja huutelin Ebonya et lähtis mun kaa ulkoilee. Aurinko oli jo aika monen pilven takana, mut lähettiin korkeille kallioille kattoo, josko se jaksais sinne vielä välillä paistaa. Vaellettiin kallioille ja kiivettii ylös. Ebony istu reunalle ja katteli innostuneena ympärille ja seuras oksien ja autojen liikettä alempana. Ihmettelin sitä, ku ei sitä yleensä kiinnosta katella, eikä seurata mitään muuta ku kissojen liikkeitä huoneesta toiseen ja kaiken ruokatavaran liikettä mistä tahansa minne tahansa sekä autojen liikettä meiän pihatiellä. Nyt se näytti hyvin kiinnostuneelta ja se oli hauskaa kateltavaa :D Istuin Ebonyn viereen reunalle ja istuttiin siinä hiljaa reilut 20min, kunnes kysyin et lähetäänkö jo kotiin, kun ei se aurinko tullukaan sieltä piliven takaa. Ebony ei hievahtanukaan joten päätin et jäädään sit vielä hetkeks. Siel sit istuskeltiin varmaan uudet 20min kunnes kuultiin miten Enna haukkuu kotipihassa ja Ebony kysy multa, että lähetäänkö jo, sanoin et lähetään. Liu'uttiin alas ja käveltiin metsätietä pitkin kunnes AURINKO TULI! Hetken otettiin aurinkoa ja jatkettiin matkaa. Ebonya kiinnosta hevosenlanta.

http://www.youtube.com/watch?v=FRjnTQyJazY Uno mas?

ifohnosSunnuntai 24.02.2008 20:54

jotkut ihmiset on kyllä kamalia, haluisin pelastaa maailman! Mut oon vähän umpikujassa et mitähän sitä nyt vois tehä sen pelastamiseksi ;( Ja varmaan siinä hommassa vähän turhautuiskin, kun maailma on kuitenkin niin iso ja mä niin pieni. Aina kun kuulen jostain eläinrääkkäysjutuista, tai eläimistä joilla muuten vaan menee huonosti [joka on nykyään liiakin yleistä ku koko ajan vaan kerrotaan et kuinka jääkarhuilta menee jäät alta ;(] mua alkaa ahdistaa ja haluisin pelastaa kaikki eläimet. Mut en taida pystyä siihen ja se ahdistaa. Sillon yritän ajatella et mä oon osaks pelastanu tähän taloon jo aika monta eläintä, ja yritän olla siks tyytyväinen. Joskus teen vielä jotain suurta, et mua kuunnellaan. Ja sitten sanon, että ette ammu niitä hylkeenpoikasia huvinvuoks!

hrteahtSunnuntai 24.02.2008 20:17

Mun lemppari näyttelijä ja sit voi käydä kattoo reptail ja siinä on mun poikaystävä. Mun mielestä niitte hiuksissa ja silmissä on vähän samaa näköä.

Hirveesti ihmisiä jää tuonne vieraslistaan :D Miks te luette näitä? Ihan tyhmiä juttuja sitäpaitsi, missä teiän elämä on? :D

Mut tänään piti kirjottaa sellasta, et oli aika outoa saattaa Jussi tänään pysäkille ja kävellä _yksin_ kotiin! Oon nyt viikon ollu Jussin kaa koko aika yhessä, niin outoa tehä jotain yksin :D Mutta oli kiva kokeilla et me tosiaan tullaan toimeen hyvin, vaikka jouduttais tommone viikkoki olemaan koko aika saman katon alla. Mua vaan yleensä alkaa ahdistaa jos joudun saman ihmisen kaa olemaan enemmän ku kaks päivää putkeen :D Jussi on eka ihminen, jonka kaa ei ahdista yhtään. On vaan rennompaa.

1833Sunnuntai 24.02.2008 01:33

Tuli tos aamuiltapäivällä esille, et mullon iso pippeli!
Mut se nyt ei ollu mitenkään tärkeä asia, joten kerron sit suru-uutisen, nyyh, loma loppuu ;( Ja sit tarttee taas lukee ;((( Mut on kyllä ollu mahtava loma, ihanata ^^

vulvuyoLauantai 23.02.2008 12:42

ihan räkää täynnä koko pää :(

Mut kiitos Janetille ku lainas Shanghait, oli hyviä! Ja nyt voin vetää yli taas muutaman leffan, jossa Owen on, jonka oon nähny :D

en muista et olinko jo 1832.Perjantai 22.02.2008 14:35

Illalla kävin nukkuu ja mul oli päällä Jussin musta t-paita, jos on semmosta valkosta tekstii. Illalla ku Jussi kävi nukkuu, sil oli musta Calvin Klein paita. Aamulla kun heräsin, mulla oli musta Kalvin Clein paita nurinpäin päällä ja Jussille se sen musta paita, jossa on valkosta tekstiä, mut ihan oikein päin.

Ihmeellistä on elämä.

Jussi äsken keitti mulle kaakaoo! Ihan kattilalla, ei ees mikrossa <3

Ihanaa on elämä <3

Meillä on myös joku yhteinen flunssa, niiskutetaan vaan :( Sitä se liian monta vuorokautta putkeen yhessä teettää :D