IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

17.10Perjantai 01.12.2006 00:12

Krisu veti kauheet pultit kun DVDt ei ollu suorassa kaikki tos hyllyl ;DDDD


tibbyniina rakentaa kellarin meiän pihalle!

aamuKeskiviikko 29.11.2006 13:27

Haukotuttaaaaa.
EN jaksa nyt kirjottaa kuin paljon ärsyttää kun nää yhet tääl aina huutaa kun mun pitäs saada nukkuu, miksei ne voi mennä sillon kaheksaan kouluun kun oon kotona, en ymmärrä. Kasilt en nimittäin viel herää huutoonkaan, mutkun kello lähestyy yheksää, alan heräilee kaikkeen kolinaan.

Mut olisitko uuden moottoritien rakentamisen kannalla, jos se kulkis liitolaamojen suojelualueen yli?

Mul on treffit Amandan kaa meses kolmelt, uuuh.

.Keskiviikko 29.11.2006 00:31

vitsit! olinkin kirjottanu tänään jo! Mut silti pakko kertoo et vähän mulla on kivaa! Ollu jo varmaan viikon melkeen! Kaikesta vaan iloitsen ja vähän siistii kaikki ;D

np. Jeff Buckley - HallelujahTiistai 28.11.2006 13:45

toi on niin kaunis biisi, mut mulla on hiukset likaset, täytyy käydä suihkussa.
Nukuin tänäyönä enemmän kun neljä tuntii, nukuin joku 12 tuntii. Heräsin jossain vaiheessa yöllä ja luulin nähneeni hämähäkin mun kädellä, mut se olikin toi punanen nauha.
Näin uuunta! Siel oli ihana hevonen, semmonen niin nätin ruskee, se ei tasan ollu mikään normaalin ruskee! Se hevonen loisti kaikkien joukosta ja sillä oli niin lämpimät silmät ja se oli mun ystävä, ihan kun Ebonykin. Paitsi etten mä omistanu sitä hevosta, se oli yhen nuoren komeen ja hyväkroppasen miehen, joka pesi hevosiä vesiletkulla Pakankylän koulun pihassa. Sen miehen ihan semmonen oma hevonen, jol se aina ratsasteli ympäriinsä, oli musta ja se oli kauheen vilkas ja ilonen heppa, silläkin ratsastelin välillä.
Estin yhen tappelunkin hevoseni kanssa, kun huudahdin ettei siinä ole mitään järkeä tapella.
Koulun pihassa oli yhtä kaunista illalla, kun kerran Simon kanssa kun pellolla istuttiin ja oli laulaviakukkia, joita kokosin heinään kiinni ja kimalaisia, jotka pörräs, yhtä kaunista, eikä unessakaan ollu kameraa mukana ;/

Onneks saan aina unessa välillä ratsastella, niin eipä tartte tallille oikeesti lähteä ;D

Ton unen jälkeen lähin jonnekin meediojuttuun ja siel oli Sari Autio ja sit joku mukava nainen ja peilejä, muuta en muista ;D

Ja eilinen maanantaileffa oli aika jänskä ja siin oli Sex feet under homo! ja Armageddon AJ. Ja sit se ei niin kovin kaunis nainen.

ENkä oo tehny niit kaikenmaailman testei ja kyselyikään tänne päiväkirjaan piiiitkäääään aikaan, jeejee ;D

bööMaanantai 27.11.2006 09:34

Nukuin neljä tuntii, mut pääsin sängystä ylös paljon helpommin kun kaheksan, yheksän tai kymmenen tunnin jälkeen. Uskokaa tai älkää, mieluummin uskokaa koska toi on totta.
Mut ihan kauheen virkee olo ei oo silti. Käyn kokeessa ja tuun kotiin nukkumaan takasi.
Enkä muute noita neljää tuntiikaan kaameen hyvin nukkunu, ensin en meinannu saada ees unta, koska ei väsyttäny yhtään ja sitkun sain unta, heräilin vaan koko aika ja muutenkin nukuin kauheen kevyesti silleen. Päätäkin särkee. Iskä juonu kuiteki ne kaks batteryy jotka tuol kaapissa oli. Toivottavasti sen äikänjutun kirjottamises ei mee kun korkeintaan joku tunti 15, sit kerkeen bussiinkin, eikä tarvii venailla liian kauaa, ainiin, vois kattoo et mis luokassa se koe on, onkohan mul ees viel sitä koelistaa missään olemassa, koneella siis, paperina mulla on se joku kolme kertaa, en vaan tiiä missä ykskään semmonen ois. jöö, moi.

17.09Sunnuntai 26.11.2006 20:15

wuuuhuuu! uuugiuugiuuuu!
Jorasin.

Niin, tänään on sunnuntai sit oikeesti, vois vaikka kirjottaa sunnuntaista, mut ei kyl oo mitään kumallista kerrottavaa, nukuin pitkästä aikaa kahteentoista, ihan tasan kahteentoista.
On tullu naurettuuki tänään kiitettävän paljon ;D

Mitä tekisit, jos olisit tullut juuri jalkapallopeliin, pelaamaan siis ja vastapuolen joukkueen pukuhuoneen tuhoaisi juurinoussut maanalainen tulivuori? Ettekä siis voisi pelata. Lähtisitkö pelaamaan golffia vaiko alottaisitteko pelin tulivuoresta huolimatta?

sunnuntaiLauantai 25.11.2006 20:43

tänään on kyl lauantai.
Mut niiiin, on ollu kivaa perjantaina ja tänään ja kaikkee lujis ja hommeliinei ja löysin liilertävän palan! Kiitos AmandaMantalle suureksi osaksi :)

pupunakkeja...Perjantai 24.11.2006 22:19

...ja banaanihöystöä ja kirahveja!

17.08Torstai 23.11.2006 14:48

En voi kuunnella musaa kun iskä tekee töitä ;//
Voisin kuunnella kyl jos jaksasin tyrkätä noitten kuulokejutskien johdon koneeseen, mut en jaksa kun se on tuol takan se reikä johon se pitää änkee.

Mullon ihan semmonen fiilis et mun sisäl on joku juttu, jota en oo viel tajunnu mikä se on ja kun tajuun sen ja osaan kehittää sitä, musta on vielä joskus hyötyy monelle ^^

ja sit, menin jutustelee ton kuviksen maikan kaa ja olin ihan et voi jeesus, saan niin huonoi kun en oo taas vaihteeks jaksanu kauheesti keskittyy noihin töihin ;D Mut sit se totes; "Nuo kaksi ensimmäistä työtä on ehdottomasti kymppejä [täs välis olin ihan O__O] ja nämä kaksi viimeistä ysejä." Olin ihan et mitäs helvettiä ja sit olinkin tosi ilonen!

Ja sitte, Minna lainas mulle Moa Martinssonin [tms.] Äiti Menee Naimisiin kirjan. Ja luultiin et se on ihan paska, mut se onkin hyvä! se pitäs vaan saada tänään luettuu, oon lukenu joku kolme lukuu melkeen ja viel 21 lukuu jälellä. Ja tehä viel kirjaesseeki, haluisko joku kertoo et mikä se kirjaessee on?

Ja sit huomen pääsee viel lottoo bilsaa! Siit kokeest ei kyl oo mitään paineita ;D Ja sit perjantain vissiin ehkä Amanda tulee mukaan lujikseen ja käydään vähän rei'ittää mua ennen sitä lujista ja sit meen Amandalle yöks ja lauantain Amanda menee silppuria leikkimään, eikun leikittämään silppureit, kisauttamaan.

Ja siiiit! Pitkäst aikaa on just hyvä fiilis! oli eilenkin! Tänään tykkään kauheesti monista! Ja ei enää oo niin yksinäinen fiilis kun on ollu jo nyt muutamat kuukaudet! jee! alan olla terve taas ;D vaikka onkin surullista kun dancekurssi loppu ;//

Ja aika kätevää kun ei Amandan tarvii tehä tunnusta galleriaan, vaikka se yks päivä itkikin kun kaikil muil on ja sil ei, koska siit on kuva finmatkojen sivuil BAMSENALLEN KAA! ja sit mä kirjotan sen puolesta tänne päiväkirjaankin juttui.

Niin ja yrttipatongitkin vielä! Äiti osti mulle semmosii. Vitsit elämä on kivaa ;D Outoo todeta näin niin pitkästä aikaa. Ja sit on viel kivaa pitää huiviikin pääs niinkun aina vaan kotonaollessa teen! Vitsit ;DD Tänään te ette saa mua huonolle tuulelle kukaan! Lälläsläää! tai ainakaan muutamaan tuntiin..

"hei sä otit kameran kamerast!"Keskiviikko 22.11.2006 23:48

Lupasin Amandalle et kirjotan pitkästi. nooooh.
Aamulla heräsin joskus aikasemmin kun piti ja olin et aah ihanaa saa viel nukkuu. Sitkun piti herätä, kirosin vaan ja heittelin juttui ja nousin ylös.
Sitte ööö, menin alakertaan jota ennen puin päälle ja pistin hiukset ponnarille ja ja ööö, lähettiin iskän kaa ajelemaan espoonkeskustaa päin.

Sit tota menin kouluun ja dancetunnille, valittelin kipeetä kurkkua jossa kasvaa syöpäkasvain ja tota tanssiittiin vähän je ravisteltiin toistemme jäseniä.
Sit oliki ryhmänohjaus ja Päivö hehkutti postilaatikkoo ja sitte oli ruotsii ja meinasin kuolla kun oli niin kaamee olo.
Sit löyty bilsaa enkä muista sielt kyl mitään, ainiin, kookossaaret! Ja sit kaikki oli aina sillon oikein kun joku sano väärin ja päinvastoin.
Sit oli äikkääki ja siel kaikki väännettiin rautalangasta. Ymmmärsin nyt jo jotain.

Sit menin Amandan mukaan näyttää sen ruotsinjuttui maikalle jonka jälkeen rynnättiin bussipysäkille, enkä muuten mahu pylvään välistä vieläkään ;// Ja sit vähän mentiin bussil ja kerroin Amandalle murhista ja mentiin meille ja oli lätäkköi ja sit Amanda näki meiän kissat! Se tais huutaa "Ihana!" yhtmont kertaa kun mä sanon ihana kuukaudes tai kahes ;D

Ja sit en jaksa enää kertoo kun tää on jo ihan tarpeeks pitkä ;D