IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »
Meikäläisen kissa on 12-vee ja kuorsannu nyt varmaa jotai viimoset 6 vuotta. Just kun pääs exästä eroon joka kuorsas niinku metsuri, ja sitä joutu kuuntelemaa 9 vuotta hermot riekaleina ja unettomana, siitä kun pääs vihdoin aikoinaan eroon ni kissa alkaa kuorsaamaa niinku vappupilliäänellä. Yleensä hää nukkuu jossain vessan lattialla tai jossain kaukana etten kuule sitä, mutta nyt viime vuosina hää on viihtyny sängyllä jalkopäässä tai jossain lähistöllä kuorsaamassa, ni oon TAAS joutunu alkaa käyttämää korvatulppia öisin, niinku exän kanssa. Päivisin kun täs tietokoneella datailen, ni hää nukkuu tos lempipaikassaa lähistöl, ja kuorsaa, niin seki häiritsee kun ei voi keskittyy mihinkä kun ajatukset menee sekasin, ni oon tökkiny sitä jääkiekkomailalla että kuorsaus loppuu. mutta, no sit just kissojen psykologiseen sodankäyntiin ihmisiä vastaan kuuluu se tapa että ÄRSYTTÄVÄSTI se menee kuorsausnukkumaan JUST sen jääkiekkomailan kantomatkan ulkopuolelle, just sen muutaman sentin että ihmistä vituttaa VITUTTAA kun pitää sittenkin nousta toiselle jalalle tökkäsemää sitä mailal.. ARGHH. koht teippaan jesarilla jonku haarukan toho mailan jatkoks. Sodankäynti ja varustelukilpailu jatkuu. Kun tuli sotalaivat niin keksittiin vastaiskuks sukellusveneet hähää!! Mutta ei auttanu, sitten tuli sonarit ja syvyyspommit että lälläslää!! jne. Mie näen kissani ja miun meiningissä jotain samaa..
kissasein nimeltä Töllö (koska se töllöttää kokoajan ihmisiä)

buahha, taas galtsussaLauantai 11.09.2021 16:54

Muistan olleeni tääl joskus hirvittävän monta vuotta sitten. jännää. ei tunnu nostalgiselta, vaan uudelta alulta. lopetin alkoholin käytön kokonaan, niin jotenki tarve tehä muitakin uusia ratkasuja uuden elämän kunniaksi. Ei, en oo mikään ex-alkoholisti mikä itkee jotain uusia ratkasuja ja vanhaa hirveetä elämää, ehei.. kunhan vaan helvetti mainitsin!

Sillon oli galleriassa järkyttävä määrä kavereita ja tuttuja, ketähän ne oli.. laittaa miettimään mitä heille kuuluu nykyään.

12.9, Ekat havainnot ja outoudet:

1. Täällä on järkyttävä määrä jotain bottimaisia seuranhakuprofiileja, huonolla suomenkielellä joku mainoslause ja profiilissa linkki johonki ihme sivustolle. Yritin ilmiantonappia mutta se ei toimi :D enkä usko että meikän selaimes vika.. Lähetin palautetta eri kautta ylläpidolle, en tiedä lopputulosta sitten.. täs yks esimerkki: ddzen

2. "Etsii Seuraa" osiossa etusivulla, on kokoajan jotain tyyppejä joilla on viimesimmät kuvat jostain vuodelta 2012 jne.. Todella outoa ja hämärää. Onko ne jääny junnaamaan sieltä asti automaattisesti. Se on kai ainut selitys. Miks sata ihmistä ois yhtä tyhmiä että hakis seuraa kymmenen vuotta vanhoilla kuvilla? Mitä helvettiä täällä tapahtuu, eikö kukaan muu oo huomannu samaa ilmiötä? wattafak??

3. Nuo chattiyhteisöt ei toimi. Esim kun menet yhteisöön "Chat 21+", ilmestyy ruudulle laatikko jossa lukee "Istuntosi on vanhentunut. Kirjauduthan ensin sisään!".. okei.. ei sitten. toimiikohan tää muilla.

Juu. on outoa touhua.
- Vanhemmat »