IRC-Galleria

Jakaisin usein pokeria pelaavat kahteen eri luokkaan, fanit ja tosi pelaajat.

Fani on sellainen joka valitsee saitikseen sen jossa pelaa kuuluisia pelaajia joita se ihailee, tosi pelaaja taas pelaa mieluiten selkeällä pokersaitilla jossa on miellyttävä pelata ja jossa ei ole mitään koomisia juttuja mukana. Fanit onkin usein keskenkasvuisia (joko fyysisesti tai henkisesti tai sekä että) joille pelaaminen on vain sen oman maskuliinisuuden tavoittelua, yksi tapa siihen, onhan pokeria usein pidetty miesten pelinä. Se siis ei eroa juurikaan heidän tapauksessaan siitä kuinka he uhoavat nakkiskepalla iltaisin tai kaveriporukoissaan.
Taitava tosi pelaaja taas pelaa siksi koska rakastaa peliä ja sen sisältämien taktisten ja psykologisten elementtien vuoksi, sellainen karsiutuu mukaan isoihin turnauksiinkin usein vaikka ei ole maksanut kuin pienen maksun satelliittiin joka siihen johtaa (eli vaikeimman kautta).
Taitavalle pelaajalle pokeri merkitsee myös haastetta ja kilvoittelua ja onhan voittaminen aina kivaa.:)

Joka pokeripelin pelimuodon sisällä on vielä omat experttinsä ja sanoisin alkaville pelaajille että kannattaa selvittää missä pelimuodossa pärjää parhaiten ja jalostaa vielä itseään siinä.
Rahapöydät poikkeaa suuresti isoissa turnauksissa pelaamisesta ja taas edelleen sittareista ja myös heads uppiin on omat taitajansa.

Sitten vielä sananen eräästä pelaajasta jota monet keskenkasvuiset ihailevat aivan syyttä suotta.
Eli Ilari Sahamies joka kyllä on saavuttanut lähinnä Omahassa suuria voittoja saaden keskenkasvuisten typerysten ihailun puolelleen. No, mieshän heittää aivan typerää thrash talkia aina hävitessään suuria potteja ja minkä vitun vuoksi? Eiköhän vastustaja vain naura kun Ilari syytää loukkauksia hävittyään suuren potin.:DD Itse kävin läpi hänen puheitaan pelipöydässä tässä eräänä iltana (netistä löytyy paljonkin katkelmia Ilarin "viisauksista") ja en voi kuin ihmetellä miehen käytöstä. Itsekin joskus kuumennan vastustajaa etukäteen pelipöydässä, se on vain hyvää psykologista sodankäyntiä ja usein toimiikin, mut jälkeen päin on ihan turha valittaa ja mussuttaa Ilarin tapaan jos sattuu potin häviämään, silloin on nimittäin itsetutkiskelun paikka ja vain sitä kautta peli paranee edelleen.
On varmastikin niin että Ilarin itseluottamus murenee helposti ja sitä pitää sitten hakea takaisin vittuilemalla vastustajalle häviön jälkeen, mut tyhmää ja lapsellista käytöstä eniwei.













Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.