IRC-Galleria

Pyrin antamaan enempi pokerivinkkejä aloitteleville Texas Hold Em pelureille tulevaisuudessa ja siksi aloitinkin tämän pelivinkkejä sarjan.:)

Eräs pokeriammattilaisena itseään pitävä eli Ville Wahlbeck kirjoittaa Unibetin blogissaan kuinka hän slow play kun hänellä oli taskukortteina ässäpari ja voitti potin itselleen kun se meni showdowniin asti.

Todelliset ammattilaiset (esim. WSOP voittajat tai tulevat sellaiset) eivät kuiteskaan koskaan slow play ässäparilla. Vaarana näet on tietenkin juuri se että joku saa suoran/värin jo flopissa, jolloin ässäpari on tietysti täysin arvoton. Usein varsinkin turnauksissa saa usein käteensä samaa maata olevat kortit ja silloin maksaa mielellään pienen korotuksenkin (olettaen että stackia siis jo löytyy hyvin) jos uskoo värin mahdollisuuteen. Aina tulisi pelata värin metsästäjät pois ennen floppia korottamalla reilusti jos on saanut ässäparin.
On kaksi paria jolloin tulee panostaa ja pelata äärimmäisen aggressiivisesti preflop eli taskukortit KK ja AA, sen sijaan voin noviiseja/kloppeja neuvoa että potentiaalisesti vahvoilla korteilla ei kannata lyödä kuin positiosta.

Jos pelaa samassa pöydässä pitkään niin suosittelen myös aina itse lyötyjen preflop reissujen tulevan olla jota kuinkin samansuuruisia (suhteessa BB:eihin) aina, tämä siis on erityisen tärkeää turnauspokerissa.



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.