IRC-Galleria

Murskajaiset.
USA-Suomi 6-1.

Kaverien kanssa juttelin myös pelistä ja kaikki häpesivät Suomen onnetonta esitystä, Jaloselle potkut ensi tilassa.:) Tuota huonommin ei nimittäin enää voi pelata, Ilveksen liigajoukkuekin olisi pelannut paljon paremmin, ei ainakaan olisi hävinnyt niin pahasti kuin viiden maalin erolla.


Vaikka eihän se täysin hänen vikansa tietenkään ole, Suomella kun on meneillään tietynlainen sukupolvenvaihdos. Papat jo liian hitaita ja tilalla ei vielä tarpeeksi lahjakkaita korvaajia. Ja taas nähtiin sekin että Miikka Kiprusoff ei ole suurten otteluiden mies, hänen paineensietokykynsä on näet heikko,, siitä saatiin taas kerran kiistaton todiste USA:n ensimmäisen maalin muodossa. Jalonen ei kuitenkaan saa pelaajista tarpeeksi irti ja siksi kulta jää aina pelkäksi haaveeksi jos hän on maajoukkueen peräsimessä.
Eli potkut mokomalle ja heti.

Vaikka yllättävänkin hyvin USA kyllä pelasi, kaikki pelaajat ylittivät itsensä ja kieputtivat Suomen kumoon reilussa kymmenessä minuutissa. Ei siis USA:n pelaajien taitoa voi yhtään väheksyä, heillä erilainen, mutta varmasti aivan yhtä hyvä joukkue kuin World Cupin vuonna 1996 voittanut USA:n joukkue oli.:) Loistava, nopea, energinen, nuori ja nälkäinen joukkue jota on hyvin vaikea pysäyttää.:) Jonka jokainen pelaaja on vieläpä pelannut ihan taitojensa äärirajoilla ja Suomen surkea peli tietty sai USA:n näyttämään vieläkin paremmmalta.

Ja kiitos vielä Slovakian joukkueelle että taisteli ja toi hyvin tervetulleen voiton tulosvedossa.:)

Ps. myös kaverini voitti kun pelasi suosituksestani Slovakia-Kanada peliin 2-3.;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.