IRC-Galleria

Tiistai, pääsiäinen ohiKeskiviikko 11.04.2012 04:59

Olipa tiistai kiireinen päivä.
Pankissa kävin ja ensin pankkineiti oli maksaa isomman veikkausvoittoni edellisen asiakkaan tilille. Huomasin asian heti pankista astuttuani ja kävin sitten heti selvittämässä asian ja nyt pitäisi nekin rahat tulla oikeaan osoitteeseen.:) Pizzat haettiin tiistaina avatusta Lempi-pizzakojusta Elon läheltä ja ne oli kyl aika pettymykset.:( Mun pizza keskinkertainen (aika ohuet täytteet, eikä kovin maukas), mutta Suville ne teki ihan surprise (ylläri) pizzan jossa oli lähes kaikkea mistä mussukka ei tykännyt, eikä se sitä pystynyt syömään.

Suvi tilas Quattron ja saikin sen sijasta pizzan jossa oli kebablihaa, ananasta, aurajuustoa ja jalapenoa, enää oliivit puuttui kauhujen pizzasta. Se nyt opittiin että uusia pizzapaikkoja ei lähdetä enää testaileen, kyl niin pettymys tuo oli ja Halic on se paras pizzaravintola Ylöjärvellä, miksi sitä muualta pizzaa hakemaan.:)
Syötiin sitten mun pizzani puoliksi (pekoni, valkosipuli, kinkku, salami).

Nyt viime aikoina myös huomannut miten paljon ihmiset mokailee joka paikassa, ei aina saa sitä mitä tilaa. Ylöjärven Rauhalantien R-kioskillakin myyjä oli antaa viime viikolla vitosen liikaa takaisin, sama myyjä voi ensi kerralla taas laskuttaa liikaa ostoksista/veikkauksista, mistä sen tietää. Tekisivät lyhyempiä vuoroja (tai pitäisivät enempi taukoja jos vaan voivat pitää), niin pääkin toimis koko työajan eivätkä mokailis noin paljoa.

Illan lopuksi katseltiin vielä MMA- maailmaan sijoittuva adrenaliininkatkuinen vuokraleffa Warrior joka oli ihan hyvä leffa erilleen joutuneista veljeksistä jotka lopulta ottivat mittaa toisistaan teräskehässä, neljä ja puoli tähteä leffalle.:)

Nyt odottelen jääkiekon naisten MM-kisojen ottelua Suomi - USA...
Mussukka ottaa pikkuruiset nokoset ennen sitä.:)

Rintalihas vaikuttaa parantuneen, mutta niin tyhmä en ole että lähtisin heti keskiviikkona salille vetään hc-treenin. Se vamma kun voi uusia, revetä siis uudestaan jos ei ole ihan täysin vielä parantunut, vaan vain tuntuu parantuneen. Urheilematta en kuitenkaan enää kestä, eli loppuviikosta edes lenkille ja vasta aikaisintaan parin viikon päästä sit taas salille. Siihen asti vaan juoksua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.