IRC-Galleria

Heavya/metallia ja techno/tranceaTorstai 24.12.2009 01:45

Nykyään tulee kyl eniten kuunneltua noihin kategorioihin lukeutuvaa musiikkia.:) Taitavia ja hyviä DJ:eitä arvostan suuresti.:)
Heavy puolelta Volbeat on tehnyt viimeksi vaikutuksen ja techno osastolta taas Gigi D´Agostino.:) Mut ihan siis fiilisten mukaan kuuntelen musiikkia. Viime aikoina vaan kallistunut eniten noihin kategorioihin se kuuntelu.:)
Negatiivisia ja positiivisia vibraatioita synnyttävien/tuottavien asioiden ja ihmisten välisten energioiden suhde on koostuttava voittopuolisesti jälkimmäisistä jotta ihminen on tyytyväinen ja onnellinen.:)
Ja nyt mun elämässäni on selvästi enempi niinku positiivisia energioita kuin negatiivisia.:)

GSP:n leffa:)Lauantai 19.12.2009 22:34

Georges Saint Pierren leffa Never Surrender on kyl nähtävä.:)
Pitäis ollakin jo DVD:nä, mut ainakaan Makuunin sivuilta sitä ei löydy.
Mistähän sen saisi?

Gigi D´Agostino - Ti AmoLauantai 19.12.2009 04:43

Tääkin menee toisinaanPerjantai 18.12.2009 23:15

Chorale - Univiidakkoon

Huippubiisi myöskin siis.:)

Pari kauhuleffaaTorstai 17.12.2009 18:17

Sauna ja The Mirrors tuli katseltua canal+:lta.
Ja jälkimmäinen oli kyl selvästi parempi noista kahdesta.
Kiefer Sutherland oli täysin uskottava jopa noinkin vaikeassa osassa, ihan hyvä kauhuleffa. Sauna sen sijaan oli aika onneton pätkä, huonoin näkemäni kotimainen leffa vuosiin, ei pelottanut, mut jotenkin sentään menetteli unilääkkeenä.

B.J.Penn - Diego SanchezMaanantai 14.12.2009 23:15

Eilisiltana/yönä katselin tuon Pennin ja Sanchezin välisen UFC ottelun Mtv3 Maxilta. Ja ei kyl Sanchezilla ollut mitään saumaa voittoon. Sanchez viestitti kaikki hyökkäyksensä ja Pennillä ei ollut vaikeuksia torjua/väistää niitä ja laittaa kovia suoria ja koukkuja vastaan. Kun Sanchez ei saanut varsinaisesti Penniä kertaakaan mattoonkaan, niin tulos oli kyllä ihan odotetun mukainen. Penn liikkui vaivattomasti alta pois ja heitti rennon oloisesti iskuja ohi Sanchezin suojauksen. "Zen-mestari" ja Ultimate Fighter tv-sarjan onnistujalla Sanchezilla ei lopultakaan ollut mahdollisuuksia voittoon. Vastustaja kun oli liian nopea, kokenut ja tekninen hänelle. Vaikka Sanchez olisi saanut Pennin mattoon niin en usko että olisi silti voittanut, Pennin mattopuolustustaidot kun on erittäin hyvät. Voitto teknisellä tyrmäyksellä viidennessä erässä siis Pennille, ilman TKO:takin Penn olisi saanut ylivoimaisen pistevoiton, hän oli selvästi edellä pisteissä siinä vaiheessa.
Kiva oli käydä peliä katsomassa, tunnelmaa oli, vaikkakin Ilves pelasi varsin huonosti ekan erän ja sen jälkeen peli olikin jo 0-3 TPS::lle. Toinen erä jo pelillisesti parempaa ja kolmanteen kotijoukkueen peli parani edelleen. Ilveksen kannalta vain peliaika loppui kesken, kiri tyrehtyi ennen kuin ehti kunnolla alkaakaan. Tuomariratkaisut oli varsin outoja, usein kotijoukkueen pelaaja joutui boksiin ilman että tilanteessa mitään näytti olevan ja se sotki Ilveksen pelin joka vasta sitten kolmannessa erässä alkoi kulkea hyvin. Tuomarilinja siis suosi TPS:iä, Ilvekseltä mm. hylättiin ensimmäinen sen tekemä maali korkean mailan vuoksi. TPS:ltä maalitykki Antti Erkinjuntti jäi mieleen ärhäkkänä pelaajana, haki jopa kolmatta maalia varsin innokkaasti, varmasti pärjäisi jopa NHL:ssä noilla otteila mitä esitti Ilvestä vastaan lauantai-ehtoolla. Ilvekseltä taas Genoway, Seikola ja Marjamäki pelasivat ihan pirteästi, varsinkin kolmannen erän.

Käytännössä peli ratkesi vasta TPS:n kolmannessa erässä tekemään 1-4 maaliin. Ilveksen täytyykin saada pelinsä kulkemaan pelin alusta alkaen, yksi hyvä erä ei SM-liigassa riitä.