IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pokémon horoskooppiPerjantai 17.10.2008 04:04

SKORPIONI 24.10. - 22.11.
PERSIAN

Persian on salaperäinen ja voimakas persoona. Hän on kiihkeä, piikikäs ja mustavalkoinen, vaikka ystävilleen parhaimmillaan myös uskollinen, viisas ja avulias. Äärimmäisyydet - paholainen ja pyhimys - heijastuvat Persianissa. Ystävänä Persian on äärimmäisen uskollinen ja valmis auttamaan tovereitaan ongelmassa kuin ongelmassa. Vihamiehenä Persian taas on häikäilemätön, kohtuuton ja väkivaltainenkin. Sanotaan, että Persian tuntee vain kaksi tunnetta: vihan ja rakkauden.

Persian on mieleltään monimutkainen ja arvoituksellinen. Häntä kiehtovat mystiikka ja kaikenlaiset salaperäiset asiat, jopa paranormaalit sellaiset. Matkustaminen on Persianille mieluisa harrastus, samoin lukeminen ja monenlaiset seikkailut. Hänellä on tapana tulla mustasukkaiseksi useammassakin eri tilanteessa; jos Persianista tuntuu, että joku muu vie hänen asemansa, hän ottaa silmätikukseen tuon kyseisen henkilön. Hänen loputon mustasukkaisuutensa ja omistushalunsa saa usein aikaan monenlaisia ongelmia ja riitatilanteita.

Persoonana Persian on magneettinen ja vaikka hänen ystävänsä yrittävät ottaa selvää hänestä, he harvoin saavat mitään syvällisempää selville Persianista. Hänen asioitaan on turha urkkia salaa, silloin Persian voi murahtaa ja karkoittaa urkkijat huoneen toiseen nurkkaan. Omasta reviiristään Persian on äärimmäisen tarkka.

PLANEETAT: Pluto ja Mars
ONNENPÄIVÄ: Keskiviikko
VÄRIT: Musta ja punainen
KIVI: Rubiini
KUKAT JA PUUT: Ohdake ja kuusama
ONNENNUMEROT: 1 & 9
HYVÄÄ: Päättäväinen, voimakastahtoinen, rohkea, uskollinen.
HUONOA: Juoniva, kateellinen, väkivaltainen, säälimätön.

http://koti.phnet.fi/bast/pokemon/horoskooppi.htm

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.